Australac izgubio 3,7 mil.$ loveći djevojku po Hrvatskoj i Filipinima!

Autor: Ivan Jozić , 04. prosinac 2011. u 13:35

Zaljubljeni Neil Wallman, australski ginekolog, bankrotirao je na kraju bizarne ljubavne priče u kojoj je lovio ženu “ljubav njegovog života” od Australije, preko Filipina pa sve do Hrvatske!




Saldo njegove ljubavne romanse završio je na 3,7 milijuna australskih dolara – cifri koja je romantičnog doktora poslala u bankrot. A sve je počelo prilično nevino: nedavno razvedeni Wallman angažirao je agenciju za pronalaženje partnera Hearts United. Vlasnici agencije, Paul i Snježana Mladenis, obećali su mu naći “ljubav života” za svega 200.000 australskih dolara. Australski mediji pišu kako su “Wallmana Mladenisi uskoro upoznali s Lily Bolivique, glamuroznom i egzotičnom plavušom kinesko-australskih korjena.“ Nakon upoznavanja s ljepoticom, krenuo je financijski dio priče: Wallman je Hearts Unitedu uplatio 100.000 dolara ”za VIP vjenčanje, u slučaju da se stvari odviju prema planu.”

Doktorova srodna duša Lily Bolivique tražila je dodatnih 200.000 dolara za poslove njenog oca u Hrvatskoj. Wallman joj je uslišio želju. Tijekom sljedećih 18 mjeseci, Mladenisi su izvukli preko dva milijuna dolara na račun agencije Hearts United. Agencije u kojoj je, kako se kasnije uspostavilo, Wallman bio jedini klijent. U međuvremenu, Snježana i Paul Mladenis na račun doktora živjeli su životom milijunaša: kupili su Porsche za Paula, Lamborghini za Snježanu te Lexus i BMW. Za svaki slučaj, vjerojatno. Kupili su i imanje vrijedno 633.000 dolara.

Lov od Hrvatske do Filipina
Doktorova noćna mora počela je kada je shvatio da je Lily Bolivique nestala. Mladenisi su mu rekli da je Lily pobjegla u Hrvatsku, nakon što je od Wallmana posudila poveću svotu novca. Paul se velikodušno ponudio da “ulovi kučku” kako je napisao u SMS-u. Nakon Hrvatske, javio se s FIlipina, tješeći doktora da joj je na tragu. Wallman je tek na sudu saznao da je i taj lov bio dio dobro razrađenog plana da mu trio Mladenis – Bolivique izvuče novac.

U ožujku ove godine doktor je proglasio bankrot. Sud je opisujući slučaj kao “nevjerojatan razvoj događaja” dosudio da se svi novci osim prvotnih 200.000 dolara uplate natrag za sanaciju doktorovog bankrota.

Komentirajte prvi

New Report

Close