Atlantic Grupa bez dividende

Autor: Poslovni.hr , 10. svibanj 2012. u 16:00

Glavna skupština Atlantic Grupe održat će se 20. lipnja u Zagrebu, a jedna od točaka dnevnog reda je i odluka o upotrebi dobiti za poslovnu 2011. godinu.

Atlantic Grupa je lani ostvarila neto konsolidiranu dobit nakon manjinskih udjela u iznosu od 46,600.798 kuna, a neto dobit Atlantic Grupe d.d. iznosi 10,422.029,24 kuna. Prema pridjelogu odluke, neto dobit Atlantic Grupe d.d. u iznosu od 10,422.029,24 kuna ne raspoređuje se na ime isplate dividende dioničarima, te ostaje u zadržanoj (neraspoređenoj) dobiti radi daljnjeg ulaganja u razvoj ključnih projekata društva, stoji u pozivu na Skupštinu objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

(pd)

Komentari (3)
Pogledajte sve

Pametno je da ne isplaćuju dobit ,

dok se ne promjeni ova Vlada i dođe Vlada koja će smanjiti te silne poreze koje su uveli ovi Kukurikavci .

Bitno da je Tedeschi prodao svoje dionice po cijni od 890 kn, koje mali dioničari više nikad nisu mogli dobiti ono što su uložili. EMILE JA BIH TI PRODAO SVOJE DIONICE PO CIJENI KOJU SAM KUPIO. NE MORAŠ MI PLATITI KAMATE SVE OBE GODINE. I DIVIDENDE SE ODRIČEM!

to mi se nikako ne sviđa. jedan razlog više protiv ulaganja u atlantic. fali novaca za ulaganje. takvi su naši biznismeni. što veći biznismen, manje šanse za isplatu dividende.

New Report

Close