Agrokor i Digitel komunikacije dogovorili stratešku suradnju

Autor: Poslovni.hr , 16. kolovoz 2011. u 15:30

Agrokor koncern i Digitel komunikacije potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji kojim Digitel komunikacije postaju partner Agrokor koncerna u realizaciji komunikacijskih i marketinških aktivnosti i proizvodnji medijskog sadržaja.




Tvrtke članice Agrokor koncerna u prošlosti su povremeno surađivale s pojedinim agencijama Digitel komunikacija, no temeljem potpisanog ugovora u narednom razdoblju međusobna suradnja želi se intenzivirati i proširiti na cjelokupni spektar djelatnosti Digitel komunikacija, kao i na tržišta izvan Hrvatske, stoji u zajedničkom priopćenju Agrokora i Digitela.

”Agrokor je poslovni sustav koji uvijek i u svemu što radi teži najboljem. Zato i za svoje partnere i suradnike uvijek biramo one za koje vjerujemo da su najbolji u svom području i mogu na najefikasniji način podržati naše poslovne ambicije. Digitel komunikacije, kao uspješan poduzetnički projekt izgrađen na hrvatskim resursima i znanju, koji je svoju kvalitetu potvrdio postignutim rezultatima i brojnim uspješnim realiziranim projektima logičan su izbor za Agrokor”, rekao je predsjednik Uprave Agrokor koncerna Ivica Todorić povodom potpisivanja ugovora s Digitel komunikacijama.

”Izuzetno smo ponosni na postizanje dogovora s Agrokorom o strateškoj suradnji“, kazao je predsjednik Uprave Digitel komunikacija Aljoša Roksandić dodavši: “Uspjeh Agrokora poticaj je svakom domaćem poduzetniku da bude još bolji, a veličina koncerna, širina i kvaliteta Agrokorovog portfelja brandova pruža izvanredne mogućnosti suradnje na širokom području na kojem Digitel komunikacije djeluju, osobito u području naših operacija u online okruženju, medijskom sadržaju i sportu”.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ovo je krajjjjj… neće više biti državnih subvencijaaaaa…

New Report

Close