Visa Grawe – kartica s dodatnom vrijednošću

Autor: Poslovni.hr , 09. lipanj 2009. u 22:00

Zajednički proizvod Hypo Alpe-Adria-Banke i osiguravajućeg društva Grawe Hrvatska

Slijedeći namjeru da postane vodeća banka na hrvatskom tržištu po kvaliteti usluga, Hypo banka je u suradnji s priznatim osiguravateljnim društvom Grawe osmislila nov proizvod kako bi svojim korisnicima pružila još više mogućnosti. Najbolje od ponude Hypo banke i Grawe Hrvatska spojeno je u Visa “co-branded” Grawe kartici koja objedinjuje revolving kredit s atraktivnim policama osiguranja. Brojne pogodnosti koje nudi ova kartica prepoznat će svaki građanin koji brine o svojoj i budućnosti svoje obitelji, doma i imovine. Ova kartica omogućuje jednostavnu kontrolu troškova te se može koristiti na 24 milijuna prodajnih mjesta u zemlji i svijetu.

Brojne pogodnosti u jednoj kartici
Posebnost revolving kredita jest što se taj kredit stalno obnavlja tako da se vraćanjem utrošenog dijela kredita klijentu obnavlja raspoloživi kreditni limit. Obveza korisnika Visa “co-branded” Grawe kreditne čip kartice jest uplatiti jedanput mjesečno minimalni iznos, odnosno 5% od ukupnog duga, te će iznos minimalne uplate automatski teretiti tekući račun korisnika otvoren u banci. Korisnici zajedničke revolving kartice Hypo banke i Grawea odabirom police osiguranja Grawe assistance ostvaruju pravo na pomoć na cesti u Hrvatskoj i inozemstvu (popravak na cesti ili vuča vozila, pristup osiguravateljnoj mreži pružatelja usluga, organizacija i trošak zamjenskog vozila, nastavak putovanja). Polica omogućuje i korištenje pomoći u kući (usluga majstora u slučajevima hitnih intervencija, pristup osiguravateljnoj mreži pružatelja usluga, kućni posjet liječnika u slučaju nezgode, kućni posjet medicinske sestre u slučaju nezgode, dostava lijekova u hitnim slučajevima, kućna njega nakon izlaska iz bolnice itd.). Preko police osiguranja Grawe assistance korisnici ostvaruju pravo na medicinsku pomoć i pomoć na putovanju u inozemstvu (organizacija i pokriće medicinskih troškova, medicinski prijevoz u Hrvatsku, dostava lijekova u hitnim slučajevima…).

Uvijek sigurni
Korištenje police osiguranja Grawe nezgoda uz Visa “co-branded” Grawe kreditnu karticu omogućuje osiguranje od stopostotne invalidnosti kao posljedice nesretnog slučaja uz osiguranu svotu od 20.000 eura, osiguranje u slučaju trajne invalidnosti uz svotu od 8000 eura te osiguranje u slučaju smrti kao posljedice nesretnog slučaja uz osiguranu svotu od 4000 eura.Savršen spoj svih prednosti koje banka i osiguravajuće društvo mogu ponuditi čini ovu karticu inovativnim proizvodom koju je na već samom početku prepoznao velik broj korisnika.

Pogodnosti

Za korisnike Visa “co-branded” Grawe kreditne čip kartice:
Pomoć na cesti, u kući na putu
– korištenje police osiguranja Grawe Assistance
– pomoć na cesti u Hrvatskoj i inozemstvu
– pomoć u kući u Hrvatskoj
– medicinska pomoć i pomoć na putovanju u inozemstvu

Posebni popusti na kasko i osiguranje imovine
– popust na kasko osiguranje vozila – 10% – 20%
– popust na osiguranje imovine – 20%

Osiguranje od nezgoda
– korištenje police osiguranja Grawe nezgoda

Informacije
Za sve dodatne informacije dođite u najbližu poslovnicu Hypo Alpe-Adria-banke ili nazovite 0800-1414 ili pak posjetite www.hypo-alpe-adria.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close