Tražite posao? Zapošljavaju Tetra Pak, Hrvatska pošta, Sberbank, Mikronis…

Autor: Poslovni.hr , 30. lipanj 2015. u 12:30
Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Ovo su najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.

Hrvatska pošta traži osobu za radno mjesto Viši projektni analitičar (m/ž) s mjestom rada u gradu Zagrebu. Potrebno je minimalno 3 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima te VSS ekonomskog, informatičkog, računarskog ili drugog odgovarajućeg smjera. Od kandidata se traži poznavanje rada u PPM aplikacijama (konfiguracija, administracija i analiza procesa upravljanja projektima), te izrađivanje pokazatelja, prikupljanje podataka i izrađivanje izvještaja iz domene vođenja projekata Na oglas se javite ovdje.

P S P S i k l ó s s y & P a r t n e r Management Consulting d.o.o. traži Izvršnog direktora (m/ž) s radnim iskustvom direktora prodaje s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Traži se znanje njemačkog jezika a zadaće su između ostalog vođenje i razvijanje male organizacije za prodaju, izvršavanje funkcija menadžera za ključne kupce i njihove organizacije nabave te proširenje kruga mogućih kupaca. Kandidat treba imati VSS ekonomskog ili tehničkog smjera te radno iskustvo u distribuciji tehničkih proizvoda. Brza prijava.

Barmherzige Schwestern jedna je od vodećih bolnica u Austriji koja svojim pacijentima nudi kvalitetnu medicinsku skrb u skladu s kršćanskim vrijednostima. Traže liječnicu/liječnika asistenta za odjel radijacijske onkologije. Mjesto rada je u gradu Linzu u Austriji a osoba mora imati završen studij medicine, znanje njemačkog jezika u govoru i pismu i visoku razinu kompetencije. Kandidatu se nudi i opširan program obrazovanja u okviru novog koncepta obrazovnog programa. Ukoliko ste zainteresirani za rad u bolnici s vrhunskim uvjetima prijavite se ovdje.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Digitalnog Marketing specijalista (m/ž). Osoba će biti odgovorna za planiranje, optimizaciju, implementaciju i analizu marketinških aktivnosti u korelaciji povezanosti s brandom. Komunikacijske vještine su nužnost kao i 3 godine radnog iskustva na srodnim radnim pozicijama. Mjesto rada je grad Zagreb. Brza prijava.

Sberbank Hrvatska, članica Sberbank grupacije, želi postati vodeći tržišni igrač u pružanju inovativnih bankarskih usluga traži Savjetnika za transakcije u poslovnici Pula (m/ž). Uvjeti su srednja stručna sprema ekonomskog smjera, iskustvo u prodaji financijskih proizvoda, aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te samostalan rad na računalu. Ako želite biti dio uspješnog tima i raditi u dinamičnom okruženju, prijavite se ovdje.

Naton ljudski potencijali d.o.o. traži osobu za radno mjesto Key Account Manager (m/ž) s mjestom rada u gradu Zagrebu. Poslodavac nudi mjesečnu plaću između 13.000 i 14.000 kuna ovisno o kvaliteti i iskustvu radnika. Kandidat mora imati VSS a MBA je poželjan te radno iskustvo od minimalno 2 godine. Osoba se prima u stalni radni odnos na neodređeno s probnim rokom od 6 mjeseci. Brza prijava.

Tvrtka Integralog pruža cjelovite logističke usluge, usluge skladištenja, skladišne manipulacije, dostave i distribucije robe kao i povratne logistike sa međunarodnim transportom i otpremništvom. Traže Voditelja smjene skladišta (m/ž) s mjestom rada u gradu Zagrebu. Od kandidata se traži minimalno 2 godine radnog iskustva na poslovima vođenja skladišta, vozačka dozvola B kategorije te poznavanje procesa i organizacija distribucije. Ako tražite mogućnost napredovanja, rad sa stručnim i dinamičnim timom, prijavite se ovdje.

STUDEN & CO Holding je internacionalna poslovna grupacija sa sjedištem u Beču. Bave se proizvodnjom bijelog kristalnog šećera, jestivog ulja, pšeničnog brašno i kave. Traže osobu za radno mjesto Direktor distribucije za regiju Bliski istok i Sjeverna Afrika (MENA region) (m/ž). Ako tražite rad u dinamičnom okruženju, mogućnost trajnog usavršavanja i stimulativna primanja, prijavite se ovdje.

Kompanija Tetra Pak je vodeća svjetska tvrtka u proizvodnji ambalaža za prehrambenu industrija a traži osobu za radno mjesto TS Field Service Engineer s radnim mjestom u gradu Zagrebu. Ako volite raditi u korelaciji s klijentima, mnogo putovati i biti dio uspješnog i poduzetnog tima, svoje prijave šaljite ovdje.

Tvrtka Mikronis d.o.o. traži osobu za radno mjesto Komercijalist informatičke opreme. Od kandidata se očekuje minimalno SSS, poznavanje engleskog jezika i poznavanje informatičkog hardvera. Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close