Tražite posao? Zapošljavaju Porsche Croatia, Hrvatska pošta, GRAWE, Crodux…

Autor: Poslovni.hr , 15. rujan 2015. u 10:36
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Poslovni.hr svakog tjedna u suradnji s portalom posao.hr objavljuje najbolje ponude s domaćeg tržišta rada.

Poslovni.hr svakog tjedna u suradnji s portalom posao.hr objavljuje najbolje ponude s domaćeg tržišta rada.

Hrvatska pošta traži osobu za radno mjesto Analitičar poslovnog procesa (m/ž). Traže se komunikacijske i analitičke vještine, obavljanje poslova u rokovima prema prioritetu te aktivno znanje engleskog jezika minimalno B2 razine. Prijave se primaju do 26 rujna 2015., a brzu prijavu možete ispuniti ovdje.

Dinamična austrijska farmaceutska tvrtka Genericon s dugom i bogatom tradicijom traži kandidata za radno mjesto Stručnog suradnika za područje središnje Hrvatske i Istre. Kao uvjeti ističu se VSS zdravstvenog ili biomedicinskog usmjerenja te aktivno znanje engleskog jezika. Osoba je zadužena za promociju proizvoda te organizaciju i sudjelovanje na stručnim skupovima i kongresima. Ugovor o radu sklapa se neodređeno uz probni rok od šest mjeseci. Brza prijava.

M SAN Grupa najveća je privatna IT tvrtka u Adriatic regiji, kojoj je glavna djelatnost distribucija računalnog hardvera, softvera, potrošačke elektronike i igračaka. Ukoliko želite postati dio njihovog tima, prijavite se za radno mjesto Account managera. Radno mjesto obuhvaća vođenje i reguliranje naplate potraživanja od strane partnera kao i dogovaranje i realizaciju kupnje, izradu otpremnica i faktura, te regulaciju kolanja svih dokumenata prema utvrđenoj proceduri. Ako ste zainteresirani prijavite se ovdje.

Konzultantska tvrtka "Megatrend grupa" koja se bavi razvojem cjelovitih i sveobuhvatnih IT rješenja i usluga traži Voditelja ključnih kupaca s mjestom rada u gradu Zagrebu. Za ovo radno mjesto potrebno je imati VSS ekonomskog ili tehničkog usmjerenja te 5 godina radnog iskustva u B2B prodaji. Ugovor o radu dobiva se na neodređenom s probnim rokom od šest mjeseci. Ukoliko ste zainteresirani za ovo rasno mjesto svoje zamolbe dostavite ovdje najkasnije do 18. rujna 2015.

Ako želite biti dio uspješnog Porsche Croatija tima, prijavite se za radno mjesto Trenera za postprodajnu organizaciju. Traže se komunikativnost, kreativnost i smisao za prijenos znanja, odlično poznavanje engleskog i/ili njemačkog jezika i MS Officea. Brza prijava.

GRAWE Hrvatska je u potrazi za osobom za radno mjesto programera kojem se nudi mogućnost rada u stabilnom međunarodnom poduzeću a zaposlenik će obavljati poslove održavanja postojećih i razvijanje novih web i desktop aplikacija te izrade dokumentacije. Životopise i motivacijska pisma šaljite ovdje.

Crodux derivati dva traže voditelja ili voditeljicu benzinskog servisa a od zaposlenika se očekuje spremnost na timski rad, proaktivnost, maksimalno zalaganje i poštivanje svoje okoline. Ako se želite priključiti ambicioznom timu u poticajnoj radnoj okolini, vaše zamolbe i životopis šaljite na ovu adresu.

Erste osiguranje VIG traži osobu za radno mjesto aktuara zaduženog za izradu statističkih izvješća, izradu kalkulatora te sudjelovanjem u razvoju proizvoda. Idealni kandidat posjeduje VSS PMF-a, komunikativan je, marljiv i spreman na timski rad. Brza prijava.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Marketing specijalista (m/ž) s naglaskom na odlično poznavanje francuskog jezika. Mjesto rada je grad Zagreb. Brza prijava.

Kompanija Armature d.o.o. traži voditelja odjela proizvodnje a mjesto rada je gradić Muta u Sloveniji. Kandidat mora biti diplomirani inženjer strojarstva uz pet godina radnog iskustva u proizvodnom poduzeću mehaničke obrade na jednakom ili sličnom radnom mjestu. Ako želite dinamičan i izazovan posao u međunarodnom okruženju prijavite se ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close