Tražite posao? Zapošljavaju Pliva, DHL, Pevec, Zagrebačka banka…

Autor: Poslovni.hr , 21. listopad 2015. u 09:47
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Želite li biti dio uspješne hrvatske priče? Postanite član Pevec tima koji traži Trgovca (m/ž) za program Građevina, boje i lakovi, drvo. Potrebni su SSS te 2 godine radnog iskustva. Poznavanje asortimana, prodajne vještine te samostalnost i inicijativa ono su što se traži za ovo radno mjesto. Mjesto rada je u gradu Rijeci a svoje ponude šaljite ovdje.

Međunarodna kurirska tvrtka DHL otvara natječaj za radno mjesto Freight Field Sales (m/ž). Mjesto obavljanja posla su terenski radovi na području Slavonije (Osijek, Vukovar, Slavonski Brod, Požega). Od kandidata se očekuje aktivno traženje korisnika usluga DHL Freight poslovne jedinice specijalizirane za cestovni prijevoz kao i priprema promotivnih akcija i usluga DHL Freight poslovne jedinice. Brza prijava.

Farmaceutska kompanija PLIVA traži Specijalista za nabavu sa znanjem njemačkog jezika (m/ž). Traži se najmanje 3 godine radnog iskustva u poslovima nabave te fluentno poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu. Ako želite raditi u dinamičnom internacionalnom okruženju, te ste spremni na učenje i razvoj, prijavite se ovdje.

Press Glass je vodeća europska tvrtka koja se bavi prerađivanjem stakla za potrebe u građevini. Za radno mjesto u novoj tvornici u Varaždinu traže Tehničara održavanja. Osoba na tom radnom mjestu biti će odgovorna za osiguravanje kontinuiteta rada i pune tehničke efikasnosti novopostavljenih strojeva . Tvrtka nudi rad u firmi sa stabilnom pozicijom na tržištu te mogućnost osobnog rasta i stjecanja radnog iskustva u međunarodnom okruženju. CV na engleskom jeziku je poželjan ali nije uvjet. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Tvrtka Aluflexpack novi traži Projektni menadžer – uvjet je znanje francuskog jezika. Mjesto rada je u gradu Umagu i Zadru. Uvjeti su VŠS ili VSS tehničkog ili ekonomskog usmjerenja te najmanje 2 godine iskustva u rukovodećoj ulozi na poslovima projektnog menadžera, kao i postignuti rezultati . Radni zadaci su upravljanje jednim ili sa više projekata te organizacija, priprema i izvršenje integracije novog pogona u Francuskoj unutar Aluflexpack grupe. Brza prijava.

Grand Hotel Lav, vlasnik hotela Le Meridien Lav u Splitu traže Asistenta za administraciju / mlađeg projekt menadžera. Ako ste osoba koja posjeduje iskustvo u administratorskim poslovima, imate strast prema ovakvom tipu industrije i visoko ste motivirani i fleksibilni, javite se na ovaj oglas. Od kandidata se traži jednogodišnje iskustvo u poslovima administratorskih oblasti kao i odlično poznavanje engleskog jezika. Brza prijava.

Crowe Horwath jedna je od vodećih hrvatskih konzultantskih tvrtki koja nudi usluge računovodstva i obračuna plaća, poreznog savjetovanja, revizije te poslovnog savjetovanja a u potrazi su za radnim mjestom Associate / Senior Associate (m/ž). Od kandidata se traži diploma iz računarstva ili financija koja je već iskusna u svom poslu s pozadinom od 4 do 5 godina radnog iskustva. Brza prijava.

Ringeis promotion traži osobu za radno mjesto Asistenta u prodaji – pripravnik (m/ž). Mjesto rada je grad Zagreb. Od osobe se traži asistiranje odjelu prodaje u svakodnevnim zadacima, izrada ponuda te usmena i pismena komunikacija sa postojećim klijentima. Opširnije pročitajte ovdje.

Zagrebačka banka zapošljava studenta/icu za rad u promotivnim aktivnostima u poslovnica. Opis radnog mjesta uključuje promociju naših direktnih kanala u poslovnicama Zagrebačke banke što uključuje prezentiranje, informiranje i odgovaranje na pitanja klijenata o mobilnom bankarstvu Zagrebačke banke. Uvjeti su da osoba bude redovan student/ica s vlastitim studentskim ugovorom te da posjeduje izvrsne komunikacijske vještine. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Solar shop iz Poreča traže Prodavača (m/ž). Osoba je zadužena za rad na blagajni, naplaćivanje, izdavanje računa i robe kao i brizi o izloženosti proizvoda i uređenju trgovine. Uvjeti su SSS elektrotehničkog ili strojarskog smjera te poznavanje rada fotonaponskih sustava. Brza prijava.

Komentirajte prvi

New Report

Close