Tražite posao? Zapošljavaju Billa, Zagrebačka banka, Kaufland, HGspot…

Autor: Poslovni.hr , 16. lipanj 2015. u 11:18
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada.

U suradnji s portalom posao.hr svakog utorka donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala posao.hr.


Tvrtka Fidelta je znanstveno-istraživačka institucija s dugom tradicijom istraživanja u područjima biologije, kemije, biomedicine, farmacije i srodnih znanstvenih područja. U odjelu Farmakologija in vitro traže osobu za radno mjesto Viši znanstvenik (m/ž) s mjestom rada u gradu Zagrebu. Osoba će biti zadužena razvoj, validaciju i implementaciju fenotipskih testova na primarnim stanicama i tkivima te za obradu i prezentaciju dobivenih rezultata. Kandidat treba imati završen studij iz područja biomedicine, biologije, biokemije ili srodnih disciplina. Brza prijava.

Zagrebačka banka zapošljava Specijalista za validaciju (m/ž). Posao uključuje provođenje validacije internih modela Banke, odnosno aktivnosti na temelju kojih se može ocijeniti zadovoljava li rejting sustav Banke te dohvat, obradu i analizu podataka o rejtinzima i parametrima rizika te izrada izvještaja o dobivenim rezultatima. Opširnije pročitajte ovdje.

Tvrtka Foreo traži visoko motivirane, odgovorne i stručne osobe za radno mjesto Asistenta u Marketingu s naglaskom na odlično poznavanje poljskog jezika. Osoba će biti odgovorna za planiranje, optimizaciju, implementaciju i analizu marketinških aktivnosti u korelaciji povezanosti s brandom. Brza prijava.

ENERGY PLUS d.o.o. domaći je proizvođač opreme za energetsku učinkovitost a traže Voditelja projekata – vanjska LED rasvjeta (m/ž). Primarni zadaci se odnose na obradu tržišta, preuzimanje projektnih zadataka i izvještavanje Uprave o stanju projekata na tržištu, ugovaranje projekata i komunikaciju sa projektantima i prodajnim zastupnicima. Traži se osoba za stalni radni odnos uz probni rok od šest mjeseci. Kandidat mora imat VŠS ili VSS elektroničkog usmjerenja i minimalno 5 godina radnog iskustvo na sličnim poslovima. Brza prijava.

Tvrtka Kapsch koja se između ostalog bavi telekomunikacijskim rješenjima za fiksne i mobilne mreže traži Pomoćnog Inženjera za mrežnu virtualizaciju i Menadžera za odnose s kupcima (m/ž). Mjesto rada je grad Zagreb a od kandidata se očekuje dizajniranje, projektiranje i integracija tehničkih rješenja mrežnih funkcija. Prijavite se ovdje.

BILLA, kao dio REWE Grupe, uspješan je maloprodajni lanac prehrambenim proizvodima, s poslovanjem u osam europskih zemalja. Za odjele Prehrane i Neprehrane traže kandidata za radno mjesto Voditelja odjela (m/ž). Kandidat će biti zadužen za osiguravanje ispravnog tijeka rada u odjelu, organizirati i pratiti rad zaposlenika odjela i osigurati ostvarenje utvrđenih planskih vrijednosti. Brza prijava.

Kaufland za poslovno područje Ljudski resursi – odjel Obračun plaća traži Višeg referenta za Obračun plaća (m/ž) za radno mjesto u gradu Zagrebu. Zadaci uključuju pripremne radnje za obračun plaće te prijave i odjave zaposlenika (HZMO, HZZO). Ukoliko imate najmanje srednju stručnu spremu a komunikativni ste i imate iskustva u radu s ljudima, prijavite se ovdje.

Tvrtka HGspot traži osobu za radno mjesto Knjigovođe (m/ž). Uvjeti su minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima te dobro poznavanje rada na računalu (MS Office i posebno Excela). Ukoliko cijenite odličnu radnu atmosferu i radnom mjesto s redovnim primanjima, prijavite se ovdje.

Ako tražite profesionalni izazov u najbrže rastućoj industriji, u ugodnom radnom okruženju tvrtka Metronet traži Account Managera (m/ž) s mjestom rada u gradu Osijeku. Potrebna je visoka stručna sprema tehničkog ili ekonomskog usmjerenja te vozačka dozvola B kategorije. Ako tražite stimulativan posao u malom timu i rad s najmodernijim telekomunikacijskim tehnologijama, prijavite se ovdje.

Tvrtka Manpower traži kandidata za radno mjesto Arhitekta projektanta (m/ž) za radno mjesto u Novom Sadu. Od kandidata se traži minimalno 7 godina radnog iskustva, poznavanje tehnoloških i strukovnih rješenja te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close