Nova web stranica Erste Plavog, niz novih alata za građane i poslodavce

Autor: Poslovni.hr , 30. srpanj 2015. u 16:37
Foto: Press

Internetska stranica Erste Plavog redizajnirana je u skladu s najnovijim trendovima te dostupnim tehnologijama – responzivna je, odnosno prilagođava se pregledu na svim veličinama ekrana.

Od četvrtka, 30. srpnja, građanima je dostupna nova internetska stranica Erste Plavog, društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima. Nova web stranica na jednostavan način prikazuje sustav obvezne i dobrovoljne mirovinske štednje, pomaže odabrati najbolje opcije obvezne mirovinske štednje te nudi  korisne alate koji interaktivno educiraju o važnosti dobrovoljne mirovinske štednje.

Alati „Moj Plavi PLAN“, „Plavi ODABIR“ i „Plavi KALKULATOR“, koji se na novoj internetskoj stranici nalaze u rubrici „Erste Plava dijagnostika“, prilagođeni su različitim razinama znanja i iskustva građana o mirovinskoj štednji, a kroz nekoliko jednostavnih pitanja prikazuju informativne izračune te pomažu u planiranju dodatnog izdvajanja za mirovinu i odabiru odgovarajućeg štednog modela. Za poslodavce će koristan biti posebno dizajniran interaktivni sadržaj koji omogućuje planiranje nagrađivanja zaposlenika dobrovoljnom mirovinskom štednjom uz niže troškove.

„Erste Plavi prva je članica Erste grupe u Hrvatskoj koja je izradila internetske stranice prema novim vizualnim standardima cijele Erste grupacije, a cilj redizajna je omogućiti  građanima da se lakše upoznaju s mirovinskim sustavom kako bi, pravilnim odabirom opcija mirovinske štednje, postavili temelje  financijskoj sigurnosti u mirovini“, naglasila je Marta Meštrov, direktorica marketinga i prodaje Erste Plavog.

Internetska stranica Erste Plavog redizajnirana je u skladu s najnovijim trendovima te dostupnim tehnologijama – responzivna je, odnosno prilagođava se pregledu na svim veličinama ekrana, čime je povećana dostupnost informacija građanima i poboljšano iskustvo za korisnike internetske stranice. Izgradnja i razvoj optimalnog digitalnog rješenja nove stranice povjereni su agencijama iZone i AM2 Studio.

Komentirajte prvi

New Report

Close