‘Mirovinci’ će se educirati na ZSE

Autor: Poslovni dnevnik , 21. rujan 2015. u 21:59
Melita Marčeta, Akademija ZSE/D. P./PIXSELL

Suradnja će uključivati edukacije i radionice za članove mirovinskih fondova te djelatnike društava za upravljanje mirovinskim fondovima.

Akademija Zagrebačke burze i Udruga društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih fondova (UMFO) potpisali su u ponedjeljak sporazum o suradnji.

Sporazum su potpisali Ivana Gažić, predsjednica Uprave i Tomislav Gračan, član Uprave Burze, a u ime UMFO-a direktorica Dijana Bojčeta Markoja. Suradnja će uključivati edukacije i radionice za članove mirovinskih fondova te djelatnike društava za upravljanje mirovinskim fondovima s namjerom unaprjeđenja znanja i stručnosti pojedinaca i organizacija vezano uz mirovinski sustav.

"Obzirom na važnost koju mirovinski fondovi imaju za tržište kapitala, osobito nam je drago što je osnovan UMFO te što smo ovim sporazumom započeli suradnju za koju vjerujemo da će voditi realizaciji zajedničkih edukativnih ciljeva", izjavila je tom prigodom Melita Marčeta, voditeljica Akademije Zagrebačke burze. 

Komentirajte prvi

New Report

Close