Želim biti poduzetnik, zato učim s portala 24sata.mojrazvoj.eu

Autor: Sponzorirani članak , 28. travanj 2014. u 09:11
Izvor: FOTOLIA

Portal 24sata.mojrazvoj.eu je mjesto na kojem kupujete pakete edukacija, pristupate edukacijama, učite, polažete ispite i stječete certifikate.

„Koliko god formalnog znanja i radnog iskustva imali, dogode nam se situacije u kojima se najbolje ne snalazimo i koje nam pokažu kako ne bismo smjeli zaboraviti stalno raditi na sebi i svojim kompetencijama. To sam, srećom, shvatio još kao student i nastojao, paralelno sa studiranjem, stjecati praktična iskustva i razvijati vještine koje sam smatrao potrebnima u svojem budućem poslovnom životu – posebice komunikacijske, prodajne i marketinške. Nastavio sam s takvim pristupom i nakon završetka formalnog dijela obrazovanja", kaže Marko Stanojčić, mag. oec, financijski savjetnik u osiguravajućoj kući iz Zagreba i jedan od korisnika online edukacijskih materijala portala 24sata.mojrazvoj.eu.

Naravno, kada se zaposliš puno je teže pronaći način i vrijeme za dodatno educiranje, usavršavanje. Ali, čovjek sebi ne smije dopustiti da ga promjene zaskoče već mora biti sudionikom ili, još bolje, pokretačem promjena, kaže Stanojčić. Ključnu ulogu u tome prema njemu ima otvorenost prema novim znanjima, novim pristupima, drukčijem načinu razmišljanja.

"Moj Razvoj sam prepoznao kao jako dobar alat za dodatno unapređenje do sada stečenih znanja i vještina. Istodobno, cijene su doista pristupačne, a edukacije tematski obuhvaćaju upravo ona područja koja danas donose konkurentsku prednost na tržištu rada", nastavlja Stanojčić.

Posebnu je pozornost, kaže, obratio edukacijskim programima za menadžere i poduzetnike. "Radim na razvoju svoje karijere, a planiram se okušati i u poduzetničkim vodama. A u ovim edukacijama puno saznajem o upravljanju poslovima i ljudima – o menadžmentu kojeg se mnogi prihvaćaju nesvjesni svojeg neznanja i spremni preuzeti velike ovlasti, ali malu ili nikakvu odgovornost; o umijeću vođenja, upravljanju projektima, donošenju odluka, poduzetničkom ponašanju, vještini pregovaranja…", objašnjava.

Na 24sata.mojrazvoj.eu možete pristupiti edukacijskim programima "Umijeće komuniciranja", „Menadžerske vještine“, "Poduzetničke vještine", "Osobne vještine" i „Pet plus“ – za studente i srednjoškolce, koji vam pružaju znanja nužna za uspjeh u profesionalnom i osobnom životu. Ove su edukacije namijenjene cjeloživotnom učenju /usavršavanju svih odraslih, a usmjerene su stjecanju i razvoju kompetencija potrebnih za život i rad u suvremenom, globalnom tržišnom okruženju koje od ljudi zahtijeva brzu prilagodbu, nova znanja i vještine te trajno učenje.

Korisnik usluga portala (polaznik edukacija) može biti svaka osoba s navršenih najmanje 15 godina života.

Portal 24sata.mojrazvoj.eu je mjesto na kojem se registrirate, kupujete pakete edukacija, pristupate edukacijama, učite, polažete ispite i promptno stječete certifikate. E-certifikate polaznici mogu odmah preuzeti na svojem računalu. Ako žele, mogu naručiti i reprezentativnu – tiskanu verziju e-certifikata koju ćemo poslati na kućnu adresu. Više doznajte ovdje.

 

New Report

Close