Vrijeme uloženo u promociju na internetu puno je kraće, naučite ga pravilno koristiti

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2014. u 14:53
Thinkstock

Kako bi se prisutnost na internetu pretvorila u promociju potrebno je svladati platforme i alate koji to omogućuju

"Jednostavno rečeno ovo predavanje pokazat će, a nadam se i uvjeriti poduzetnike koliko je za moderno poslovanje važna internetska promocija. Upoznat će ih s mogućnostima koje web stranici njihovog poslovnog subjekta pružaju platforme – korištenje Google Adwords kao jedne od najučinkovitijih metoda online oglašavanja, analiza web stranice putem alata Google Analytics, promocija putem MailChimpa ili YouTube kanala", objasnio je bit edukacije "Što internet marketing može učiniti za vaše poslovanje", koje će se održati u sklopu Poslovnog uzleta kontinentalne Hrvatske u Osijeku 12.11.2014., Marko Hrnjak, voditelj marketinga Otvorenog učilišta Algebra i certificirani Google trener.

"Još uvijek je malen broj poduzetnika svjestan mogućnosti koju pruža online marketing. Prva je ta da su vrijeme i sredstva uloženi u promociju na internetu puno kraći, odnosno povoljniji usporedno s promocijom putem drugih medija i da trenutno ne postoji način promocije koji im s tolikom točnošću govori što se u svakom trenutku događa s njihovom kampanjom. Kako bi se prisutnost na internetu pretvorila u promociju potrebno je svladati platforme i alate koji to omogućuju, a njih će poduzetnici moći upoznati upravo na ovom predavanju", iznio je problematiku Hrnjak.

Brzina kojom se mijenjaju trendovi, platforme i alati te pojavljuju novi u internetskom marketingu je velika stoga je važno za kvalitetnu promociju biti ukorak s novitetima. "Dio njih otkrit ćemo i na ovom predavanju, a uz primjere stvarnih promocija na internetu poduzetnici će dobiti i jasnu sliku koliko sve to košta, kolika sredstva moraju uložiti kako bi promovirali svoju poslovnu djelatnost. Dio predavanja bit će posvećen i kod nas relativno novom načinu oglašavanja – putem YouTube kanala", kaže Hrnjak.

Na BESPLATNE edukacije se prijavite ovdje.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close