Upravljanje web projektima i prodaja putem interneta

Autor: Sponzorirani članak , 22. listopad 2014. u 09:50

Web sjedište je iznimno važno sredstvo komunikacije s potrošačima na internetu i snažan prodajni kanal.

Web sjedište je iznimno važno sredstvo komunikacije s potrošačima na internetu i snažan prodajni kanal. Značajno utječe na brand tvrtke, a često predstavlja i prvi doticaj potencijalnog klijenta s poduzećem. Stoga je važno ispravno definirati ciljeve web sjedišta i postaviti web-dizajnerima zadatke koje će oni moći ispuniti tako da vi dostignete svoje ciljeve, poštujući pravila i iskustva dobrog UX-a (User Experience-a).

U organizaciji Mirakul Edukacijskog centra 6. studenoga održat će se seminar 'Upravljanje web projektima i prodaja putem interneta', čiji je cilj polaznike naučiti koje su osnovne vrste web projekata i kako ih strukturirati prema veličini i potrebnim resursima. Polaznici će također naučiti kako planirati izradu jednog web projekta, kako napraviti projektnu dokumentaciju i ispravno postaviti zahtjeve web projekta.

Sadržaj seminara:

Pregled web projekata (ecommerce, portal, web site)
Planiranje različitih web projekata
Izrada projektne dokumentacije
Faze izrade web projekta
Planiranje strukture web projekta
Dizajn i UX
Sustavi za upravljanje web projektom
Web trgovina – prodaja putem Interneta:

– Preduvjeti za pokretanje i razvoj web trgovine

– Financijski i zakonski okviri pokretanja web trgovine

– Dizajn web trgovine i UX (User eXperience)

– Osnovni elementi web trgovine

– Internet marketing za web trgovinu

– Analiza uspješnosti web trgovine

Nakon seminara polaznici će znati kako napraviti dokumentaciju za izradu web projekta, planirati resurse potrebne za izradu projekta i o čemu trebaju voditi računa prilikom izrade web projekta.

Seminar će se održati u Zagrebu – FORUM Zagreb, a sve dodatne informacije možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/edukacijski-centar/seminari/upravljanje-web-projektima-i-prodaja-putem-interneta-zagreb.

New Report

Close