Sve što trebate znati o porezu na dohodak

Autor: Sponzorirani članak , 31. siječanj 2014. u 11:19
Thinkstock

Početak svake veljače za mnoge znači preznojavanje prije ispunjavanja porezne prijave.

Početak svake veljače za mnoge znači preznojavanje prije ispunjavanja porezne prijave. Porezni zakoni posljednjih su se godina često mijenjali pa čak ni stručnjaci ne stignu detaljno popratiti sve novosti u poreznom svijetu. Poslovni centar znanja upravo je radi toga, u vrijeme kada vam to treba, odlučio održati seminar o porezu na dohodak. 

Na seminaru će biti riječi o osnovama poreza na dohodak, izmjenama njegova zakona te načinima na koje je najbrže i najtočnije ispuniti poreznu prijavu. Sudionici će moći saznati sve o problemima koji se mogu javiti u tom procesu, a podrazumijeva se da će na seminaru imati i mogućnost interaktivnog sudjelovanja.

Seminar će se održati 14. veljače, a namijenjen je obrtnicima koji žele znati sami ispuniti prijavu, pripravnicima te ključnom osoblju knjigovodstava te svim zainteresiranim građanima koji žele saznati novosti o porezu na dohodak.
Predavač na seminaru je Antonio Prtenjača, pokretač projekta „Porezna klinika“ te autor publikacija „Abeceda poreznog nadzora“ i “50 pitanja i odgovora nakon ulaska Hrvatske u EU”, a priprema i treću o predstečajnim nagodbama. Na seminar se možete prijaviti ovdje. 

New Report

Close