Prva regionalna konferencija o upravljanju kontinuitetom poslovanja

Autor: Objava za medije , 02. svibanj 2013. u 13:15
Thinkstock

Prva regionalna konferencija o upravljanju kontinuitetom poslovanja (BCM-Business Continuity Management) održat će se 9. i 10. svibnja 2013. godine.

Prva regionalna konferencija o upravljanju kontinuitetom poslovanja (BCM-Business Continuity Management) održat će se 9. i 10. svibnja 2013. godine u najvećem regionalnom podatkovnom centru DataCross Data Center u Jastrebarskom s ciljem predstavljanja novih tehnoloških i financijskih standarda u upravljanju poslovanjem i rizicima poslovanja.

 Na jednom mjestu okupit će se vodeći regionalni stručnjaci iz poslovnog i tehnološkog okruženja te kroz predavanja, panel diskusije i neformalno druženje predstaviti vlastita znanja i iskustva te ponuditi moguća rješenja na području upravljanja kontinuitetom u poslovanju.

Uz sve veću globalnu složenost poslovanja, neprestanim tehnološkim razvojem, inovacijama i rješenjima, upravljanje kontinuitetom poslovnih procesa važno je pitanje za sve sudionike procesa – vlasnike, uprave, menadžere i djelatnike operative. 

Predavači i panelisti predstavit će organizacijske i tehnološke principe upravljanja rizicima poslovanja uz iskustva stručnjaka u donošenju odluka u pripremi i za vrijeme kriznih situacija.  Konferencija će otvoriti prostor  za profesionalni razvoj u upravljanju kontinuitetom poslovanja te ukazati na kritična organizacijska pitanja.

 Neke od tema o kojima će biti govora na konferenciji:

Poslovni razlozi upravljanja održivošću poslovanja
Aktualno zakonodavstvo i standardi
Pogled na upravljanje održivošću poslovanja iz perspektive regulatora financijskog tržišta
Primjene BCM-a u bankarstvu – osjetljivost bankarskog sustava
Primjene BCM-a u državi – rizici poslovanja države
Procjene rizika u upravljanju kontinuitetom poslovanja
Ljudi  – Najslabija karika u BCM programu
Tehnologija – tehnološki standardi i primjena BCM-a

Primjena tehnologije i stupnjevi sigurnosti
Cloud okruženje u optimizaciji BCM-a
Sigurnost komunikacije i podataka

 Uz navedene teme održat će se tehnološka predavanja o trendovima na tržištu i predstaviti aktualna rješenja dostupna u regiji.

Komentirajte prvi

New Report

Close