Porezne izmjene – izbjegnite glavobolje!

Autor: Poslovni dnevnik , 19. siječanj 2015. u 09:55
Poto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

S prvim danom nove 2015. godine na snagu je stupio cijeli niz izmjena poreznih propisa u Hrvatskoj.

S prvim danom  nove 2015. godine na snagu je stupio cijeli niz izmjena poreznih propisa u Hrvatskoj. 

Boli Vas glava od ove prve rečenice i baš i niste sigurni o čemu se radi? Ništa čudno.

Brojne izmjene poreznih propisa direktno će utjecati na vaše poslovanje. Vi koji na dnevnoj bazi stvarate svoje poslovne planove, vjerojatno ste tako ionako zatrpani hrpom papirologije te se teško snalazite u moru informacija koje se svakodnevno pojavljuju u našim medijima. Ne treba posebno naglašavati da je zbog svega navedenoga krucijalno da imate točnu i pravovremenu informaciju o onome što se događa u poreznom sustavu kako bi mogli pravovremeno reagirati i kako vaše poslovanje ne bi zapalo u probleme.

Poslovati u Hrvatskoj u uvjetima kakvi danas vladaju na tržištu nije nimalo jednostavno. Tržište je skučeno, nema toliko prostora za manevre kao u drugim razvijenim europskim zemljama te će svaka kuna koja će ostati u vašem džepu ili u kasici, čvrsto smo uvjereni, uvijek dobro doći. Tu se onda pojavljuje i prilika za razvoj, za investiranje ili za rješavanje eventualnih problema s kojima se suočavate u svakodnevnom poslovanju.

Mi vam nudimo konkretne i točne informacije. Vama koji ste svakodnevno u "poslovnom natjecateljskom ritmu" ne treba posebno naglašavati koliko je važno pravovremeno i pravilno reagirati. Prava reakcija daje vam veću fleksibilnost i u končanici, donosi ono najvažnije – poslovni uspjeh.

Također, u današnjem svijetu gdje su Internet i komunikacija putem njega ne samo neminovnost, nego i stil života, vjerujemo da ćete biti zainteresirani i za naše pogodnosti koje vam omogućavaju da 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, budete upoznati sa svime onime što se mijenja na hrvatskom tržištu.

Ovo nije samo prilika za upoznavanje s hrpom poreznih izmjena koje su stupile na snagu, već je ovo nešto bez čega će se teško bilo koji poslovni čovjek snaći u 2015. godini.

NOVOSTI O IZMJENAMA POREZNIH PROPISA je seminar na kojem će vam ugledni ovlašteni porezni savjetnik mr.sc. Darko Augustinović 22. siječnja 2015. predstaviti novitete u hrvatskom poreznom sustavu. Do u detalje će pojasniti što se sve promijenilo. Iz prve ruke doznat ćete kako se po novome oporezuje vaša dobit, vaši dohodci, obračunava PDV kao i porez na promet nekretninama. Bilo da ste samostalni djelatnik ili vlasnik velike tvrtke, ovo je seminar koji nikako ne biste smjeli propustiti.

Prijavu za sudjelovanje na seminaru ispunite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close