Ovo je mjesto na poslu koje biste trebali izbjegavati

Autor: Poslovni.hr , 30. listopad 2014. u 15:29
Thinkstock

Jeff Sandler, direktor marketinga u kompaniji Brother International Corporation koja je provela istraživanje tvrdi da takva mjesta iscrpljuje produktivnost.

Istraživanje tvrtke Brother International Corporation pokazalo je da je mjesto gdje se printa ili kopira "nenamjerno" postalo okupljalište zaposlenika, pa tako radnici na tom mjestu provedu nekoliko minuta dnevno što utječe na njihovu (ne)produktivnost dok posao čeka.

Kako prenosi Danas.hr, iako nam je tijekom radnog dana potreban odmor, mjesta za kopiranje i printanje nisu pravi odabir, ali prema istraživanju koje je provedeno, čak 60 posto radnika kaže da upravo na tim mjestima vode razgovore koji se ne odnose na posao.

Jeff Sandler, direktor marketinga u kompaniji Brother International Corporation tvrdi da takva mjesta iscrpljuju produktivnost i savjetuje da se kopirke približe radnim stolovima kako ne bi došlo do zaustavljanja radnih procesa.

Mjesto gdje ima sunca i svjetla je najbolji izbor. Istraživanja pokazuju da ljudima daje energiju, pa čak i da smanjuje mogućnost bolesti. 

Komentirajte prvi

New Report

Close