Kako uspješno restrukturirati tvrtku i krenuti dalje?

Autor: Sponzorirani članak , 17. travanj 2014. u 09:17
HR summit

Kako uspješno restruktutirati komapaniju, koje faze je potrebno proći, kako povratiti povjerenje zaposlenika te još mnogo tema uz restrukturiranje saznajte na konferenciji HR Summit

Mnogi uz pojam restrukturiranje vežu samo smanjivanje broja zaposlenih, no ono je puno više od toga – uključuje reorganizaciju cijele tvrtke: od vlasničkih, organizacijskih, operacijskih i financijskih struktura pa sve do najjednostavnijih jedinica poslovanja koje je potrebno optimizirati.

Otpuštanja često izazivaju strah, stres i lošiju produktivnost kod zaposlenika koji ostaju – što je očekivano i normalno. Srce svake poslovne organizacije su njeni zaposlenici i važno je zadržati njihovu koncentraciju, volju i angažman u, za njih, vrlo stresnim uvjetima.  

Kako bi uspjele opstati na tržištu, tvrtke moraju brzo i spremno prihvatiti promjene, preorijentirati se na novi plan poslovanja i organizirati posao na drugačiji način nego što su to običavale prije.  Promjene se tijekom restrukturiranja trebaju odvijati na svim razinama – kako se očekuju promjene od zaposlenika, tako se iste trebaju odvijati i kod samih leadera.

Velike promjene znače i bezbroj pitanja i detalja s kojima se cijela organizacija treba upoznati.

Kako uspješno restrukturirati kompaniju, koje faze je potrebno proći, kako povratiti povjerenje zaposlenika te još mnogo tema uz restrukturiranje saznajte na ovogodišnjoj stručnoj regionalnoj konferenciji HR Summit, koja će se na temu „Restrukturiranje i vitalnost organizacije“ održati 09. i 10. svibnja u Splitu.

Ako vas zanimaju predavanja stranih i domaćih profesionalaca o temi restrukturiranja detalje pogledajte ovdje, svoje sudjelovanje na HR Summitu prijavite već danas putem prijave na link: http://www.posao.hr/hrsummit/prijava. Uz održavanje konferencije, i ove će se godine dodijeliti nagrada najboljem HR Manageru godine Prometej te priznanje Mladi potencijali HR-a.

7. HR Summit organizira posao.hr, a podržavaju EAPMSKZEkonomski fakultet u LjubljaniHR CentarSAAB,Zagrebačka bankaposlovni.hrboljiposao.com i Oglasnik.

New Report

Close