‘Dobar poduzetnik se mora konstantno usavršavati’

Autor: Poslovni.hr , 04. prosinac 2012. u 18:45
Miljenko Graovac (PIXSELL)

U sklopu predstavljanja članova stručnog žirija natječaja “Pametnom idejom do uspjeha” portal Pametna kuna razgovarao jes Miljenkom Graovcem, diplomiranim ekonomistom Sveučilišta u Zagrebu, koji je u Vipnetu trenutno Rukovoditelj odjela upravljanja korisničkim uređajima i razvoja proizvoda.

U sklopu predstavljanja članova stručnog žirija natječaja "Pametnom idejom do uspjeha" portal Pametna kuna razgovarao je s Miljenkom Graovcem, diplomiranim ekonomistom Sveučilišta u Zagrebu, koji je u Vipnetu trenutno Rukovoditelj odjela upravljanja korisničkim uređajima i razvoja proizvoda. U Vipnetu je zaposlen od samih početaka, odnosno od 2000. godine kada je krenuo s pozicije produkt/projekt voditelja. 

Pametnom poslovnom idejom smatra onu koja odgovara na zahtjeve tržišta u trenutnom okruženju, a koja je ostvariva u zadanim financijskim, vremenskim ili inim okvirima. Upravo takve pametne ideje mogu generirati poslovni uspjeh i u ovim poslovno izazovnim vremenima. Što smatra ključnim u realizaciji poduzetničke ideje te koje su osobine koji bi trebao imati uspješan poduzetnik, otkrio nam je u razgovoru.

Ostatak teksta pročitajte ovdje. 

Komentirajte prvi

New Report

Close