Želite raditi na relaciji Rijeka-Norveška? Pogledajte ovaj oglas

Autor: Poslovni.hr , 25. prosinac 2012. u 12:44
Norveška (Thinkstock)

Zapošljavaju Vertex, King ICT, NTH ICT d.d., Farmal…. Neki pritom nude zaposlenje koje uključuje i putovanja u Norvešku.

Ponukani brojnim e-mailovima i porukama preko društvenih mreža, u kojima nas naši čitatelji pitaju 'Ima li gdje posla?, odlučili smo pomoći na sve moguće načine. Osim što svaku tvrtku koju kontaktiramo u vezi priče o njima pitamo primaju li trenutno zaposlenike (o čemu vas kasnije redovito obavještavamo, kako putem našeg portala, tako i putem društvenih mreža), u suradnji s portalom Posao.hr odlučili smo svakog tjedna utorkom donositi svježe vijesti s tržišta rada. One uključuju top radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala Posao.hr.

Top četiri radna mjesta koje se po izboru portala Posao.hr ovog tjedna nude:

1. Farmal, rastuća generička farmaceutska kompanija, koja od prošle godine posluje u sastavu njemačke farmaceutske kompanije Dermapharm AG – s velikim ambicijama kako na hrvatskom tako i na ciljanim tržištima u regiji – u potrazi je za kandidatima za radno mjesto 'odgovorne osove za puštanje serije lijeka u promet. Od kandidata očekuju završen studij farmacije, specijalizaciju iz ispitivanja i kontrole lijekova ili minimalno petogodišnje iskustvo u kontroli kvalitete lijekova. Detalje saznajte ovdje.

2. NTH ICT d.d. članica je NTH grupe (www.nth.ch) čije je sjedište u Švicarskoj. NTH grupa zapošljava preko 220 ljudi u nekoliko europskih zemalja. U Hrvatskoj imamo razvojne centre u Zagrebu, Varaždinu i Osijeku u kojima zapošljavaju više od 200 visokoobrazovanih ljudi, različitih profila. "Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici i organizacijska kultura u kojoj znanje, sposobnosti, hrabrost, sposobnost (samo)organizacije i timski rad motiviraju na stalno usavršavanje", navode u oglasu. Unutar računovodstvenog tima traže suradnika u knjigovodstvu. Detalje saznajte ovdje.

3. Tvrtka Vertex B.S. d.o.o. također zapošljava! Radno mjesto '3D FEM analysis for FPSO project'. Vrsta posla: stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme. Mjesto rada:Rijeka – Norveška. Detalje doznajte ovdje.

4. KING ICT spada među vodeće IT integratore u regiji. Svoju tržišnu poziciju i razvoj grade, kažu, na stvaranju poslovne vrijednosti za svoje korisnike kroz iznimno poznavanja poslovnih procesa svojih korisnika i široku paletu vrhunskih stručnjaka za IT tehnologije. KING ICT je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja kroz svoje kompanije djeluje u regiji. Trenutno traže sistem inženjer za pohranu i zaštitu podataka / pripravnika (m/ž). Detalji ovdje!

Komentari (2)
Pogledajte sve

A što su Farmalovci već pušteni iz zatvora? i tu je ispalo na hrvatski način: tresla se brda, rodio se miš. Sramota!!

[emo_palacg]

New Report

Close