Besplatno preuzmite e-vodič ‘100 pitanja i odgovora o socijalnoj sigurnosti u RH’

Autor: Poslovni.hr , 02. prosinac 2014. u 13:27
Thinkstock

Priručnik može dobro poslužiti svima koji se žele upoznati sa pravima iz zdravstvenog i mirovinskog osiguranja.

Portal Poslovni.hr sa svojim suradnicima ponovno donosi čitateljima besplatan e-vodič.

Ovog puta donosimo e-vodič „100 pitanja i odgovora o socijalnoj sigurnosti u RH“.

Priručnik može dobro poslužiti svima koji se na jednom mjestu detaljnije žele upoznati s pravima iz zdravstvenog i mirovinskog osiguranja, pravima za vrijeme nezaposlenosti, pravima iz sustava socijalne skrbi, kao i saznati ponešto o doplatku za djecu, te rodiljnim i roditeljskim  potporama.

Priručnik možete preuzeti ovdje.

Inače, ovo je treći po redu elektronički vodič. Prvi e-vodič"50 pitanja i odgovora o porezima u EU" se dotakao pitanja vezanih za porezni tretman koji je pratio ulazak u EU, drugi vodič „Abeceda poreznog nadzora“ se dotakao pitanja o poreznom nadzoru,  dok je posljednji e-vodič zapravo pregled pitanja i odgovora o socijalnoj sigurnosti i nadamo se da će biti zanimljiv.

O autorima:

Verlag Dashöfer d.o.o. je profesionalna izdavačka kuća za poreznu, računovodstvenu i pravnu literaturu koja u RH postoji od 2005. godine i dio je međunarodne skupine Verlag Dashöfer. Sjedište društva je u Njemačkoj dok društva kćeri posluju u još nekoliko zemalja.

Antonio Prtenjača dolazi iz reda mlađih stručnjaka u poreznom području. Znanje je stjecao na Pravnom fakultetu u Zagrebu, na studiju specijaliziranom za poreze, a kako bi se dodatno obrazovao pohađa razlikovni program za stjecanje kompetencija za upis na „EFRI“ te posjeduje certifikat za knjigovođu. Autor je e-publikacija „Abeceda poreznog nadzora“ i “5O pitanja i odgovora nakon ulaska Hrvatske u EU” te brojnih članaka. Između ostalog, stručni je suradnik izdavačkoj kući „Verlag Dashöfer" s kojom je i pripremio e-publikaciju "100 pitanja i odgovora o socijalnoj sigurnosti u RH".

Komentirajte prvi

New Report

Close