Oglašavanje

Naslovnica Oglašavanje

Poslovni dnevnik vodeći je poslovni medij u Hrvatskoj koji svakog mjeseca putem svojih medijskih platformi dopire do više od 300 tisuća jedinstvenih čitatelja (unique user) u Hrvatskoj. Misija Poslovnog dnevnika je informiranje domaće poslovne javnosti relevantnim, točnim i objektivnim informacijama, ali i edukacija i promocija novih znanja i kompetencija među hrvatskim gospodarstvenicima.

Tiskano izdanje Poslovnog dnevnika jedine su dnevne poslovne novine u Hrvatskoj, koje svakodnevno s prosječnom čitalačkom bazom od oko 25 tisuća ljudi, uglavnom čitateljima na visokim i srednjim menadžerskim pozicijama, u malim, srednjim te velikim tvrtkama i organizacijama, te čitateljima iz poduzetničkog i obrtničkog miljea.

Internetski portal Poslovnog dnevnika – www.poslovni.hr -vodeći je poslovni portal u Hrvatskoj.

Poslovni centar znanja posebna je divizija Poslovnog dnevnika specijalizirana za organizaciju edukativnih i konferencijskih događaja i manifestacija. Edukativni formati Poslovnog dnevnika obuhvaćaju široki spektar tema i vrhunskih predavača, te su zbog svoje kvalitete već prepoznati kao nezaobilazna potpora razvoju i širenju domaćeg gospodarstva. Samo u 2014. godini više od 3500 hrvatskih menadžera, poduzetnika i obrtnika sudjelovalo je u nekom od edukativnih formata koje organizira Poslovni dnevnik.

Za cjenike i formate oglasnog prostora u tiskanom izdanju i portalu Poslovni.hr kliknite na sljedeći link:
pregledaj cjenik online;
- cjenik Predsjednički izbori 2019.;

Za sve dodatne informacije i prijedloge suradnje, javite nam se na sljedeće kontakte:

Oglasni odjel

t. +385 1 63 26 016
f. +385 1 63 26 019
email oglasi@poslovni.hr
email web-oglasi@poslovni.hr

 

 


View Oreškovićeva 6H/1 in a larger map