Zaposlenici Microsofta prodaju ekskluzivne bijele Xbox One konzole za čak 3000 dolara

Autor: Poslovni.hr , 26. ožujak 2014. u 16:36
Foto: Reuters

Uoči izlaska igraće konzole Microsofta – Xbox One u studenome prošle godine, zaposlenici Microsofta su dobili na dar samo za njih specijalizirane bijele igraće konzole na kojima su otisnute riječi “Ja sam ovo napravio”.

Uoči izlaska igraće konzole Microsofta – Xbox One u studenome prošle godine, zaposlenici Microsofta su dobili na dar specijalizirane bijele igraće konzole, nedostupne javnosti, na kojima su otisnute riječi "Ja sam ovo napravio".  Sada, nekoliko mjeseci nakon što je Xbox One izašao na tržište, neke od navedenih bijelih Xbox One pojavile su se za prodaju na internet aukcionaru eBayu, piše Businessinsider.

Međutim, cijena bijelih konzola nije povoljna. Naime, jedan oglas na eBayu nudi Xbox za 1800 dolara, dok drugi čak 2700 dolara. Podsjetimo da je regularna cijena oko 500 dolara.

Deset zaposlenika je ekskluzivne konzole koje su uočene na eBayu našli čak za više od 3.000 dolara. Za razliku od standardne  igraće konzole koji regularni kupci dobivaju u zelenoj kutiji, zaposlenici Microsofta su svoje  dobili u crnoj kutije s posebno dizajniranom naslovnicom. Microsoft je  komentirao da nema ništa protiv ako njegovi zaposlenici prodaju igraće konzole koje su dobili na dar "Specijalno izrađeni bijele Xbox konzole koje su darovane našem zaposlenicima bili su znakovi zahvalnosti. Microsoft nije postavio preprodajna ograničenja na navedenim konzolama", javljaju iz Microsofta.

Komentirajte prvi

New Report

Close