Za aplikaciju 25.000 kuna

Autor: Poslovni dnevnik , 02. svibanj 2013. u 21:59
Aplikacije se prijavljuju u 3 kategorije

Aplikacije se prijavljuju u 3 kategorije: igre, poslovne aplikacije i korisničke aplikacije, a najuspješniji i najkreativniji mogu osvojiti izdašne novčane svote.

Tvrtka Virtualni koncepti iz Zagreba, nova tvrtka na tržištu mobilnih i web aplikacija, raspisala je izuzetno zanimljiv natječaj za kreativce u kojem je moguće osvojiti vrijedne novčane nagrade.

Sve što treba učiniti jest poigrati se, biti kreativan, zasukati rukave i osmisliti, dizajnirati te isprogramirati aplikaciju za mobilnu platformu po izboru: iOS ili Android. Aplikacije se prijavljuju u 3 kategorije: igre, poslovne aplikacije i korisničke aplikacije, a najuspješniji i najkreativniji mogu osvojiti izdašne novačane svote. Natječaj traje od 1. svibnja do 15. lipnja. Za pobjednika natječaja predviđena je prva nagrada u iznosu od 25.000 kuna. Drugoplasirani će osvojiti 15.000 kuna, a trećeplasiranog čeka utješnih 10.000 kuna.

Pobjednik natječaja dobit će isto tako i priliku sudjelovati u poslovnom pothvatu koji će pokrenuti tvrtka Virtualni koncepti. Naime, po završetku natječaja slijedi komercijalna eksploatacija pobjedničke ideje. Ulagat će se u dodatni razvoj (ako je potrebno), plasiranje i promociju aplikacije za koju se procjeni da ima najbolji tržišni potencijal. Na natječaj se mogu prijaviti pravne i fizičke osobe, a detalje natječaja kao i upute za prijavu potražite na linku: 
www.virtualnikoncepti.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close