WhatsApp napokon omogućio opciju koju su korisnici dugo čekali

Autor: Poslovni.hr , 16. srpanj 2017. u 12:45
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Nema sumnje da će ova opcija oduševiti sve korisnike aplikacije, koja polako ali sigurno postaje multifunkcionalni alat s potencijalom da zamijeni brojne druge alate i aplikacije koje koristite.

WhatsApp, kao jedan od nositelja kvalitete u segmentu aplikacija za komunikaciju u realnom vremenu, odnosno ono što uobičavamo zvati “chat”, praktički ima obvezu konstantno nadograđivati postojeće i uvoditi nove opcije.

WhatsApp je u smislu manipulacije multimedijskim datotekama, preciznije fotografijama i videozapisima, napravio odličan posao, pa tako svoje omiljene fotografije ili videozapise možete sa svojim prijateljima dijeliti izravno iz aplikacije kamere na vašem pametnom telefonu, što znači da je upravo jednostavnost i praktičnost zajamčena. Ali, naravno da razvojni tim u WhatsAppu ne spava, pa tako stiže nova, dugo očekivana opcija, piše Zimo.

Naime, nova verzija za WhatsApp aplikacije za Android i iOS mobilne operativne sustave omogućuje svim korisnicima da sa svojim kontaktima u izravnoj komunikaciji podijele bilo koju datoteku. Konkretno, to znači da više niste ograničeni samo na slanje ranije spomenutih fotografija ili videozapisa, nego možete primjerice unutar WhatsAppova “chata” podijeliti dokumente u Wordu ili Excelu, glazbene Mp3 ili AAC datoteke, komprimirane Zip arhive i slično…

Nema sumnje da će ova opcija oduševiti sve korisnike aplikacije, koja polako ali sigurno postaje multifunkcionalni alat s potencijalom da zamijeni brojne druge alate i aplikacije koje koristite.

Komentirajte prvi

New Report

Close