Vipnet cijenama napao Hrvatski telekom

Autor: Bernard Ivezić , 31. ožujak 2015. u 08:30
Ukupan broj fiksnih korisnika Vipneta lani je skočio 13,9 posto, fiksnog brzog interneta za 24,5 posto, a televizije za 6,8 posto

Operateri rast ne traže više u mobilnoj ponudi već u ponudi fiksnih usluga.

Vipnet se u ponudi brzog interneta na području cijele Hrvatske planira s Hrvatskim telekom natjecati cijenom.

 

25posto

Vipnetu je lani rastao broj korisnika fiksnog brzog interneta

Operater je u ponedjeljak predstavio novu ponudu koja sadrži razne kombinacije neograničenog pristupa internetu do brzina od 120 Mbitps, a sve kako bi zadržao dvoznamekaste stope rasta broja korisnika fiksnih usluga. Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta kaže da su lani postali drugi po veličini fiksni operater.

"Nakon što je Vipnet prošle godine dostigao poziciju drugog operatora u fiksnom segmentu s gotovo 220 tisuća kućanstava koja koriste usluge fiksnog interneta, telefona i televizije, dodatni napori usmjereni su na pojednostavljenje i pristupačnost naših usluga", kaže Dvorjančanský. Ukupan broj fiksnih korisnika Vipneta lani je skočio 13,9 posto, fiksnog brzog interneta za 24,5 posto, a televizije za 6,8 posto. "Naša nova ponuda nudi najbrži i najstabilniji internet u Hrvatskoj po cijenama koje su atraktivnije nego kod povijesnog operatora", zaključuje Dvorjančanský.

Komentirajte prvi

New Report

Close