Vip LTE mreža od sada dostupna i vlasnicima iPhone 5 uređaja

Autor: Poslovni.hr , 29. siječanj 2013. u 10:34
Ilustracija (Vipnet)

Kako bi svoj iPhone 5 mogli koristiti u Vip LTE mreži četvrte generacije, korisnici trebaju uključiti LTE opciju.

Zahvaljujući novom iOS 6.1 operativnom sustavu, Hrvatska je jedna od 36 zemalja u kojoj će korisnici od sada svoje iPhone 5 uređaje moći koristiti u LTE mreži, javljaju iz Vipneta.  

Kako bi svoj iPhone 5 mogli koristiti u Vip LTE mreži četvrte generacije, korisnici trebaju uključiti LTE opciju. Vip LTE opcija dostupna je na svim Vip pretplatničkim podatkovnim i govornim tarifama te omogućuje korištenje prve komercijalne LTE mreže u Hrvatskoj i dosad neviđene brzine surfanja preko pametnih LTE telefona, tableta ili računala uz USB LTE stick. Vip korisnici u LTE mreži među prvima su u svijetu i prvi u Hrvatskoj mogli uživati i u kristalno čistom HD zvuku koji omogućuje veću jasnoću zvuka, potpuno razgovijetne razgovore čak i u blizini buke (npr. na ulici ili gradilištu) te veću privatnost i diskreciju tijekom razgovora.

LTE mreža trenutno je Vip korisnicima dostupna u velikim gradovima, a u kombinaciji s Vipnetovom superiornom 3G mrežom, iPhone 5  s novim će operativnim sustavom korisnicima omogućiti vrhunsko iskustvo surfanja u svim gradovima i više od 500 manjih naselja diljem Hrvatske.

Komentirajte prvi

New Report

Close