VIDEO Pogledajte kako izgleda Microsoftova vizija budućnosti

Autor: Poslovni.hr , 02. ožujak 2013. u 11:15
Ilustracija (Guliver/Thinkstock)

Kompanija Microsoft nedavno je objavila zanimljiv videozapis koji prikazuje njihovu viziju budućnosti za sljedećih pet do deset godina.

Kompanija Microsoft nedavno je objavila zanimljiv videozapis koji prikazuje njihovu viziju budućnosti za sljedećih pet do deset godina. Prikazuju ekrane osjetljive na dodir koji se nalaze u sobama, u kuhinji, hodniku, na radnom mjestu i svim drugim prostorijama, prenosi Dnevnik.hr.

Centar aktivnosti postati će 'obiteljski zid', veliki ekran kojim upravljamo dodirom i govorom  i na kojem ćemo moći zapisivati informacije, podsjetnike i stavljati fotografije koje se onda mogu automatski poslati na male i velike ekrane u svim prostorijama u kući.

Ti će ekrani cijelo vrijeme biti povezani s internetom i putem njih će se moći surfati mrežom i komunicirati s prijateljima i rodbinom. Način na koji bi spomenuti ekrani mogli promijeniti našu svakodnevnicu u videu je prikazan na primjeru kuhanja. Kada krenete nešto kuhati, dovoljno je samo ekranu pokazati namirnice koje imate i 'upitati ga' što bi mogli s tim kuhati, a na njemu će se odmah pokazati brojni recepti. 

Komentirajte prvi

New Report

Close