Uskoro nova verzija Dynamics CRM-a

Autor: Poslovni dnevnik , 04. srpanj 2013. u 21:59
Novi Microsoft Dynamics nudi vezu s MarketPilotom, automatskim marketinškim rješenjem iz Microsofta

Novi Microsoft Dynamics nudi vezu s MarketPilotom, automatskim marketinškim rješenjem iz Microsofta.

Nova verzija Microsoft Dynamics CRM-a bit će dostupna u jesen ove godine, a dizajnirana je kako bi promijenila način na koji tvrtke posluju sa svojim klijentima i koja u centar stavlja korisnika, najavili su iz tvrtke. Dostupan je i kao online verzija i u standardnoj varijanti, a omogućuje korisnicima mogućnost pristupa podacima na širokoj lepezi uređaja te pruže detaljnije informacije i analize.

Novi Microsoft Dynamics nudi vezu s MarketPilotom, automatskim marketinškim rješenjem iz Microsofta, koje omogućava tvrtkama upravljanje proizvodima, budžetima, resursima te prati marketinške kampanje i pomaže ostvariti nepromijenjeno korisničko iskustvo kroz sve društvene i digitalne kanale. Također pomaže tvrtkama razumjeti digitalni otisak svojih korisnika i iskoristiti ga kako bi ostvarili bolju prodaju.

Donosi i novo korisničko sučelje temeljeno na dosadašnjem iskustvu, pomažući trgovcima da u rekordnom vremenu ostvare prodaju, a istovremeno pruža organizacijama da se prilagode nestalnim uvjetima tržišnog gospodarstva. Nova verzija omogućuje suradnju korisnika i dijeljenje iskustava koristeći društvenu mrežu Yammer te spaja Lync i Skype pružajući korisnicima mogućnost da u svakom trenutku kontaktiraju kupce. Vrlo brzo nakon izdavanja nove verzije Dynamics CRM-a planirana je i aplikacija za Windows 8 smartphone, iPhone i Android 
mobitele.

Komentirajte prvi

New Report

Close