Telefon vam se isključi kada ga najviše trebate? Ovih 5 modela vas neće iznevjeriti

Autor: Poslovni.hr , 01. ožujak 2019. u 10:06
Foto: Getty Images

Dosta vam je konstantnog punjenja telefona i kratkog trajanja baterije? Provjerite telefone iz popisa i uvjerite se u suprotno.

Pogledajte listu Androida koji su savršeni za podulji rad bez neizbježnih utičnica i punjača.

1. Energizer Power Max P18K Pop
Energizer Power Max P18K Pop je više-manje baterija sa priključenim Android smartfonom. Kako piše tportal, riječ je o uređaju koji video može reproducirati dva dana te koji, prema tvorcima, bez problema može izdržati puno više od standardnog dana ili dva kojima se hvale ostali proizvođači. To mu osigurava baterija od masivnih 18000 mAh koja sa osrednjim značajkama samog uređaja pruža dodatno vrijeme korištenja prije spajanja na punjač. Cijena? 700 eura.

2. Asus Zenfone Max Pro
ZenFone Max Pro dolazi sa moćnom baterijom od 5000 mAh, ekranom dijagonale 5,99 inča, SnapDragon 636 procesorom, 3 GB RAM-a te kamerom od 13 MP uparenom sa sekundarnim senzorom od 5 MP. Ako je vjerovati proizvođačima, uređaj na standbyju može izdržati 38 dana.

3. Xiaomi Redmi Note 3
Xiaomi Redmi Note 3 jedan je od najizdržljivijih budžetnih smartfona koji po cijeni od 200 eura pruža jako dobre (i štedljive) komponente uparene sa baterijom od 4000 mAh.

4. Lenovo Vibe P1
Lenovo Vibe P1 je oku ugodni android sa senzorom za otisak prsta smještenim na prednjem dijelu uređaja te moćnom baterijom od 5000 mAh. Pokreće ga osmerojezgreni SnapDragon 615 uparen sa 3 GB RAM-a.

5. Samsung Galaxy A9 Pro
Galaxy A9 Pro je smartfon napravljen za dugo odsustvo od punjača. Premda se radi o relativno moćnom flagshipu, lijepo je znati da ga pored jakih komponenti pokreće i baterija kapaciteta 5000 mAh. 

Komentirajte prvi

New Report

Close