U Zagrebu otvorena prva pametna autopraonica

Autor: Poslovni.hr , 24. listopad 2016. u 13:58
Foto: Thinkstock

Povodom otvaranja Smartwash-a, sve do 1.12. donosioci promotivnog letka mogu iskoristiti poseban popust od 50% za sve usluge pranja vozila.

Cammeo grupa prošlog je tjedna u rad pustila još jedan projekt kojim svoje poslovanje širi i izvan prijevozničke djelatnosti. Riječ je o franšizi Smartwash, projektu pametne autopraonice čiji je prvi objekt otvoren u podzemnoj garaži zagrebačkog Bundek centra.

Ova autopraonica u potpunosti je prilagođena užurbanom životnom tempu i stalnom nedostatku vremena kojem su pojedinci izloženi. Vlasnici automobila mogu sada po vrlo povoljnim cijenama koristiti usluge vanjskog, unutarnjeg i kemijskog pranja svojih limenih ljubimaca te ih

s potpunim povjerenjem prepustiti brizi djelatnika Smartwasha koji u svojem radu koriste najsuvremeniju opremu i strojeve te ekološki prihvatljive proizvode.

Kako bi opravdali naziv autopraonice, iz tvrtke Cammeo najavljuju skoru implementaciju aplikacije za korisnike pametnih uređaje, pomoću koje će moći unaprijed naručiti uslugu pranja, rezervirati termine te pratiti status naručene usluge. Osim toga, korisnicima usluga autopraonice Smartwash bit će na raspolaganju i niz drugih funkcionalnosti koji će u narednim mjesecima biti implementirani u njezinom radu.

Povodom otvaranja Smartwash-a, sve do 1.12. donosioci promotivnog letka mogu iskoristiti poseban popust od 50% za sve usluge pranja vozila.

„Naše dugogodišnje iskustvo u prijevozničkoj djelatnosti i održavanje velike flote vozila omogućilo nam je stjecanje vrijednog iskustva koje sada možemo ponuditi i drugima i omogućiti im značajne uštede vremena i novca. Franšizu ćemo širiti i na druge gradove, a posebno nas veseli što ćemo time, pored aktualnih projekata, otvoriti dodatne mogućnosti za zapošljavanje.“, rekao je ovom prigodom generalni direktor Cammeo grupe, g. Vladimir Minovski. Autopraonica je otvorena svakodnevno od 8-21 h. 

Komentirajte prvi

New Report

Close