Tjedan iz noćne more za Facebook

Autor: Poslovni.hr , 27. rujan 2018. u 10:58
Foto: CHRIS DONOVAN/Press Association/PIXSELL

Facebook još nije u potpunosti riješio ovu situaciju

Ovo je težak tjedan za Facebook – nakon što su se našli na udaru osnivača Instagrama (koji su napustili kompaniju) i WhatsAppa, korisnici brojnih poslovnih stranica jučer nisu mogli objavljivati sadržaj, piše Zimo.

Ovaj problem nije zaobišao niti vlasnike stranica, odnosno agencije i community menadžere u Hrvatskoj te je dio njih također naišao na ovoj prilično frustrirajuću problem.

Brojne kompanije danas uvelike ovise o ovoj društvenoj mreži i na njoj objavljuju važne stvari za svoje poslovanje te putem Facebooka komuniciraju s korisnicima/klijentima pa se nemogućnost objavljivanja sadržaja direktno odražava i na njihovo poslovanje i prihode.

Prvi korisnici putem foruma i društvenih mreža počeli su upozoravati na nemogućnost objave sadržaja jučer ujutro, no čini se kako je većina imala problema s objavom teksta, fotografija i videozapisa s browsera računala, dok nije bilo toliko problema s objavama putem mobilne aplikacije. Kako možemo vidjeti na ovoj stranici, Facebook još nije u potpunosti riješio ovu situaciju, piše Zimo.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close