Styria CMS – moćan alat za vrhunsko digitalno poslovanje

Autor: Poslovni dnevnik , 22. rujan 2014. u 22:00
Styria CMS odlično je rješenje za medijske kuće i portale

Styrijin CMS odjel nudi i konzultacije, hosting, podršku, obuku korisnika, ali i razvoj jedinstvenih rješenja.

Styria CMS (Content Management System) je moćan alat koji treba svim tvrtkama koje u svom digitalnom poslovanju imaju potrebu za objavljivanjem sadržaja.

Ova je platforma nezamjenjiva svima koji stvaraju, održavaju i distribuiraju razne vrste sadržaja te imaju potrebu za brzim i stabilnim sustavom koji je jednostavan za korištenje. Intuitivno sučelje Styria CMS-a olakšava i ubrzava proizvodnju sadržaja – uključujući multimediju i interaktivni sadržaj kao što su ankete, kvizovi, top liste ili diskusije, uređivanje je jednostavno i fleksibilno (drag&drop sustav), a integrirani analitički alati omogućuju donošenje brzih i točnih odluka.Za online redakcije koje izvještavaju s mjesta događanja, tu je moderno rješenje koje omogućuje lako uređivanje sadržaja i na mobilnim platformama.

"Osim što ubrzava i olakšava svakodnevni posao korisnicima, Styria CMS je stabilna, modularna i skalabilna platforma što znači brz i jednostavan razvoj i implementaciju novih funkcionalnosti ukaže li se potreba za njima", objašnjava Marko Možina, voditelj Styrijinog CMS odjela, koji nudi i konzultacije, hosting, podršku, obuku korisnika, ali i razvoj jedinstvenih rješenja prema željama i potrebama svakog klijenta.Svi alati napravljeni su kako bi osnažili vaš brend na tržištu, a u Styriji su posebno ponosni na Traffic Eco System – napredni sustav widgeta za podizanje prometa na portalima unutar mreže. Styria CMS odlično je rješenje za medijske kuće i portale, ali i marketinške agencije te zapravo svaku tvrtku koja želi alat s kojim će lako i brzo graditi web stranice – paketi usluga različiti su i prilagodljivi.

Tvrtkama koje žele prilagoditi proizvode i usluge i za mobilne platforme, nudi se StyriaApps, usluga razvoja mobilnih aplikacija za sve relevantne platforme. Styria CMS i Styria Apps stižu iz digitalne radionice kompanije čiji su uspjesi najbolja referenca za nove proizvode – sedam Styrijinih portala je u top 30 najčitanijih, od kojih su tri među prvih pet najposjećenijih web stranica u Hrvatskoj prema istraživanju gemiusAudience. 

Komentirajte prvi

New Report

Close