Štetner dobio novi mandat u CRANE-u

Autor: Bernard Ivezić , 23. ožujak 2017. u 21:59
Davorin Štetner/Goran Stanzl/PIXSELL

Štetner navodi da su u posljednje dvije godine udvostručili članstvo na njih 30.

Davorin Štetner osvojio je novi mandat na čelu Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) odlučila je skupština udruge.

Za članove upravnog odbora CRANE-a izabrani su poslovni anđeo Saša Cvetojević, vlasnik Avalona Damir Mujić, osnivač Trilleniuma Hrvoje Prpić i bivši član uprave Vipneta, a sad poslovni anđeo Adrian Ježina. Skupština se zahvalila na doprinosu u razvoju CRANE-a i hrvatskog startup ekosustava bivšem predsjedniku i članu upravnog odbora CRANE-a te poslovnom anđelu Mihovilu Barančiću.

CRANE je do sada uložio 30 milijuna kuna u 35 startupa. Štetner navodi da su u posljednje dvije godine udvostručili članstvo na njih 30. Ističe da je samom činjenicom da je CRANE osnovan 2008. to jedna od najstarijih europskih organizacija poslovnih anđela. "CRANE je u dvije godine napravio velike stvari, ali svake godine podižemo ljestvicu. Naša organizacija EBAN Winter University 2016. proglašena je najboljom u povijesti EBAN-a", zaključuje Štetner.

Komentari (3)
Pogledajte sve

…sve junak do junaka! Sretno im bilo!


kao drugo duguje državi.

država njemu nije dala ništa, zašto bi plaćao 100% kamate na porezni dug, kao da ima posla s kockoglavim lihvarima.

Pa naravno jer je zadovoljno njihove kriterije. Kao prvo ništa konkretno nisu napravili kao drugo duguje državi. I neka se prestanu predstavljati da su izaslanstvo države za IT jer nisu.

New Report

Close