Spas za slanje i čuvanje vaših velikih datoteka

Autor: Poslovni.hr , 21. svibanj 2015. u 09:02
Foto: BizIT.hr

Trebate nekome poslati veliki dokument, a ne znate kako? Ovi online servisi to savršeno odrađuju, čuvaju ili šalju za vas!

Koliko puta vam se dogodilo da je neki dokument prevelik za slanje emailom? A koliko puta ste očajavali jer se dokument uploadao dugo i onda ga na kraju nije ni zakačio kao privitak?

Rješenje za vaše muke nalazi se u praktičnim web alatima koji su rađeni baš za pohranu ili slanje vaših velikih datoteka. Uz njih ste sigurni da će dokument stići u prave ruke i na vrijeme. Doznajte što se sve nudi i koje su vam opcije dostupne:

WeTransfer

WeTransfer vam omogućuje besplatno jednokratno slanje datoteka primateljima. Korisnik datoteci pristupa putem linka koji mu je poslan na email te je preuzima tako što je sačuva na svom uređaju (dostupna je neko određeno vrijeme).

  • u free verziji možete poslati datoteke veličine do 2 GB.
  • Plus opcija, uz dodatke poput slanja datoteka do 10GB i trajnog čuvanja te preuzimanja datoteka uz šifru, dostupna vam je za 10$ mjesečno.

Želite još jednostavnije dijeliti dokumente?

Tu je Cloud Storage uz pomoć kojeg dijelite velike dokumente s ostalima putem linka, uz osiguranu sigurnosnu kopiju svih dokumenata i pristup putem računala, tableta ili mobitela. Pohranjenim dokumentima mogu pristupati svi kojima to dozvolite te možete zajednički raditi na njima. Također, ako trebate primiti od kolege velike dokumente samo mu pošaljete link putem kojeg vam on jednostavno uploada dokumente. Praktično!

  •  5 GB prostora dobivate besplatno, a imate li potrebu za više prostora dodatni prostor plaćate vrlo povoljno, bez ugovorne obaveze. Podaci se automatski sinkroniziraju između svih vaših uređaja te im jednostavno možete pristupiti

 

 Cijeli članak pročitajte ovdje. Objavljen je na blogu BizIT.

Komentirajte prvi

New Report

Close