Zanimljiv brend pametnih telefona sprema se osvojiti hrvatsko tržište

Autor: Poslovni.hr , 26. rujan 2017. u 11:18
Foto: screenshot

Pametni telefon s tehnologijom zaslona bez okvira dolazi u verziji sa 4 GB ili 6 GB RAM-a s Gorilla Glass 5, 16 + 8MP dvojnom kamerom, masivnim RAM-om…

Drugi najprodavaniji proizvođač pametnih telefona u Španjolskoj predstavlja se i hrvatskom tržištu svojim MIX modelom. Nakon samo dvije godine od lansiranja prvog proizvoda u Španjolskoj 2013. godine, Doogee postaje jedan od najprodavanijih brendova pametnih telefona na tom području. Zbog impresivne učinkovitosti i modernog dizajna Dogee pametni telefoni stekli su veliku popularnost širom svijeta, a sada se spremaju osvojiti i hrvatsko tržište.

Doogee MIX je pametni telefon s tehnologijom zaslona bez okvira i dolazi u 4 GB ili 6 GB RAM-a s Gorilla Glass 5, 16 + 8MP dvojnom kamerom, masivnim RAM-om, jednostavnim korisničkim sučeljem, jasnim prikazom, dugim životnim vijekom baterije i izvanrednim dizajnom. Uz odličnu cijenu MIX pametnog telefona ovo su elementi koje je teško nadmašiti.  

Tijekom prve polovice 2017. godine Doogee Mix dobiva puno pažnje na globalnom tržištu zbog zapanjujućeg dizajna ekrana s najnižom cijenom pametnog telefona koji sadrži tehnologiju zaslona bez okvira. Ovaj vrhunski proizvod predstavljen je i u Lite Mix verziji na europskom tržištu za sve one koji vole Mix dizajn ali još nisu odlučili na kupnju zbog cijene.

Komentirajte prvi

New Report

Close