Slovenska tvrtka zastupa LinkedIn

Autor: Poslovni dnevnik , 04. listopad 2015. u 22:00
LinkedIn je najveća mreža poslovnih korisnika na internetu

Httpool postao zastupnik oglasnog prostora za 17 država srednje i istočne Europe.

Httpool je najavio sklapanje partnerstva s kompanijom LinkedIn koja je tu slovensku tvrtku imenovala za ekskluzivnog zastupnika oglasnog prostora na području 17 država srednje i istočne Europe.

Uz Sloveniju i Rusiju, novo partnerstvo uključuje Grčku, Albaniju, Mađarsku, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Slovačku, Makedoniju, Rumunjsku, Srbiju, Ukrajinu, Letoniju, Estoniju i Litvu. Agencije i oglašivači moći će putem Httpoola iskoristiti prilike koje nudi LinkedIn, najveća internetska mreža poslovnih korisnika na svijetu, s više od 384 milijuna korisnika u više od 200 zemalja.

"Željeli smo proširiti svoje usluge te oglašivačima u regiji omogućiti da se još više povežu s našim aktivnim poslovnim korisnicima na tržištima srednje i istočne Europe.Za ekskluzivnu suradnju s Httpoolom odlučili smo se zbog jake geografske prisutnosti kompanije na tim tržištima, ali i zbog njegovih izuzetnih referenci", kaže Fredrik Bernsel, regionalni direktor prodaje u LinkedInu.

"Oduševljeni smo prilikom koju nudi suradnja s LinkedInom. Httpool će kroz partnerstvo svojim oglašivačima omogućiti pristup ekskluzivnoj mreži poslovnih korisnika i oglašivačkim prilikama s jednog mjesta", objašnjava Aljoša Jenko, osnivač i direktor grupe Httpool. 

Komentirajte prvi

New Report

Close