Siemens instalira automatski sustav zaštite vlakova za brze linije u južnoj Španjolskoj

Autor: Marta Duić , 03. srpanj 2014. u 09:20
Fotografija: Thinkstock

Siemens će instalirati signalizaciju i kontrole opreme na otprilike 126-kilometara brzoj liniji između Antequera i Granade. Ugovor je nedavno zapečaćen od strane španjolske operativne tvrtka Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (ADIF), čiji konzorcij vrijedan oko 210.000.000 € , obuhvaća ugradnju sustava za zaštitu automatskih željezničkih telekomunikacijskih i sustava za kontrolu prometa te održavanje sustava za razdoblje od 20. godine.

Siemens će instalirati signalizaciju i kontrole opreme na otprilike 126-kilometara brzoj liniji između Antequera i Granade.  Ugovor je nedavno zapečaćen od strane španjolske operativne tvrtka Administrador de Infraestructuras Ferroviarias (ADIF), čiji konzorcij vrijedan oko 210.000.000 € , obuhvaća ugradnju sustava za zaštitu automatskih željezničkih  telekomunikacijskih i sustava za kontrolu prometa te održavanje sustava za razdoblje od 20. godine.

Antequera – Granada high-speed linija omogućit će izravne veze između Granade i Malage, Córdoba, Seville i Madrida, proširenje i poboljšanje prometne veze u Andaluziji i izvan nje. Siemens će isporučiti sustave automatskog vlak zaštite ECTS razini 2 i ASFA,  pruge i LED signale. Siemens će obavljati i poslove potrebne za nadogradnju Córdoba-Málaga veze na ETCS Level 2 u sklopu projekta modernizacije.

Siemens je već pružio signalizaciju i kontrole opreme za nekoliko brzih linija u Španjolskoj. Primjerice, Córdoba – Malaga brza linija, za koji Siemens planira i instalirati unutarnji sustav zaštite automatskih vlakova, komunikacijske tehnologije, GSM-R mobilni komunikacijski sustav i pripadajuće komponente u 2007. Siemens je pružio iste usluge za Španjolsku prvi na brzoj liniji, Madrid Sevilla koja je pokrenuta 1992.

Komentirajte prvi

New Report

Close