Siemens Hrvatska donirao 35.000 kuna SOS Dječjem selu Hrvatska

Autor: Siemens , 19. studeni 2014. u 09:06
Fotografija: Siemens

Tvrtka Siemens Hrvatska nastavlja već šestu godinu zaredom suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska putem programa donacije sredstava za režijske troškove jedne SOS obitelji.

Tvrtka Siemens Hrvatska nastavlja već šestu godinu zaredom suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska putem programa donacije sredstava za režijske troškove jedne SOS obitelji. Tako je i ove godine Siemens Hrvatska donirao 35.000 kuna i pokrio troškove režija za godinu dana SOS obitelji u kući Neven. SOS Dječje selo Hrvatska na specifičan način, preko skrbi u obiteljskom okruženju uz ljubav i predanost SOS mame, osigurava dom djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Uz podršku stručnih suradnika – psihologa, pedagoga, socijalnih radnika – ali i SOS teta, seoskih majstora i administrativno-tehničkog osoblja, SOS Dječje selo Hrvatska skrbi o 240 djece i mladih u dva SOS dječja sela i četiri SOS zajednice mladih.ž

„Udruga SOS Dječje selo Hrvatska više od 20 godina nastoji stvoriti obiteljsko okruženje djeci i mladima koji moraju  odrastati odvojeno od svojih bioloških obitelji. Nastojimo im stvoriti dom u kojemu će se osjećati sigurni i voljeni i gdje će moći ostvariti svoje želje i snove. Pred nama su brojni  izazovi, ali uz dugoročnu podršku prijatelja i partnera ipak uspijevamo ostvariti naše ciljeve. Hvala Upravi i djelatnicima Siemensa što podržavaju naš rad i pomažu nam i ovom donacijom“ – kazala je predsjednica udruge SOS Dječje selo Hrvatska, prof. dr. sc. Mariza Katavić, primajući donaciju.

„Posebno mi je drago što je donacija SOS Dječjem selu Hrvatska već postala tradicionalna za Siemens. Time želimo istaknuti razumijevanje za trajne potrebe djece.Želja nam je ovom donacijom pridonijeti radu SOS Dječjeg sela Lekenik koje se brine o stotinjak djece bez roditelja i roditeljske skrbi, jer mladi naraštaji su naša budućnost, a na nama je da pokušamo osigurati sredstva i omogućiti im što sigurniju i bolju budućnost“– izjavio je prilikom predaje donacije gospodin Mladen Fogec, predsjednik Uprave Siemensa Hrvatska.

Komentirajte prvi

New Report

Close