Siemens dobiva najbolju ocjenu Carbon Disclosure Projecta

Autor: Marta Duić , 17. listopad 2014. u 10:41
Fotografija: Thinkstock

Nastavljajući visoko rangirane plasmane kao održiva tvrtka u svojoj branši u skupini Indeks Dow Jones Sustainability tvrtka je dobila izvrsne rezultate iz Carbon Disclosure Projecta

Siemensova predanost održivosti opet je dobila javno priznanje. Nastavljajući visoko rangirane plasmane kao održiva tvrtka u svojoj branši u skupini Indeks Dow Jones Sustainability  tvrtka je dobila izvrsne rezultate iz Carbon Disclosure Projecta (CDP). Za transparentno izvještavanje o mogućnostima i rizicima od klimatskih promjena, Siemens je dobio 99 od 100 mogućih bodova u indeksu Carbon Disclosure Leadership.

Osim toga, Siemensove napori za postizanje energetske učinkovitosti i smanjenja emisije CO2, omogućila je tvrtki ocjenu najveće učinkovitosti. Kao rezultat toga, tvrtka je također uključena u Carbon izvedbe Leadership Index. To je najbolja Siemensova ocjena do sada.

Više od 767 institucionalnih investitora podržavaju Carbon Disclosure Project. Ukupno, ovi investitori upravljaju imovinom vrijednom više od 92 trilijuna dolara.

Komentirajte prvi

New Report

Close