Samsung predstavio “društvene” telefone, Galaxy A5 i Galaxy A3

Autor: Poslovni.hr , 31. listopad 2014. u 16:50
Foto: Igor Kralj / Pixsell

Namijenjeni prvenstveno mladim korisnicima, novi pametni telefoni omogućavaju jednostavnu komunikaciju s naglaskom na društvene mreže.

Samsung Electronics predstavio je danas novu generaciju pametnih telefona s unaprijeđenim funkcijama za društvene mreže, Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3. Uređaji slijede posljednje dizajnerske smjernice i bit će dostupni u različitim bojama a mladim korisnicima omogućavaju da brzo i jednostavno zabilježe važne trenutke, povežu se na društvene mreže i podijele doživljaje iz svoje svakodnevice, pripćeno je iz Samsunga.

– Galaxy A5 i A3 dolaze u prelijepom metalnom kućištu jedinstvenog tankog dizajna, nudeći bolji hardver i vrhunsko iskustvo na društvenim mrežama – izjavio je JK Shin, glavni izvršni direktor i direktor IT & Mobile Communication sektora tvrtke Samsung Electronics te dodao – Ovi uređaji omogućuju da naše unaprijeđeno Galaxy iskustvo bude još dostupnije mladim korisnicima koji prate trendove.

Galaxy A5 i Galaxy A3 Samsungovi su najtanji pametni telefoni dosad s redefiniranim potpuno metalnim kućištem, debljine 6,7 odnosno 6,9 milimetara. Ovisno o tržištu, bit će dostupni u različitim bojama, uključujući bijelu, crnu, srebrnu, ružičastu, svijetlo-plavu i boju pjenušca.

Galaxy A5 i Galaxy A3 nude bolje mobilno te društveno iskustvo mladim korisnicima koji žele izraziti svoj jedinstveni stil i pritom biti stalno spojeni. S unaprijeđenom 5-megapikselnom prednjom kamerom, korisnici mogu lakše i jednostavnije napraviti živopisne selfije, stoji u priopćenju. Inovativne funkcionalnosti za snimanje fotografija poput Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-Cam Selfie omogućavaju korisnicima da zabilježe fotografije u visokoj razlučivosti, automatski prepoznajući i fokusirajući na lica osoba. Korisnici također mogu brzo i lako podijeliti video ili fotografije na društvenim mrežama, zahvaljujući četvrtoj generaciji LTE veze na mobilni internet.

Oba uređaja opremljena su izvrsnim Super AMOLED ekranom i Adaptive Display tehnologijom, što omogućava jasniji prikaz slike s dubljim kontrastom i boljim vidnim kutovima za živopisniji prikaz sadržaja neovisno o okruženju pa čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti, ističu iz kompanije. Galaxy A5 i Galaxy A3 također su opremljeni četverojezgrenim procesorom takta 1,2 GHz, pogodnim za višezadaćnost i brzo pretraživanje sadržaja na internetu. Galaxy A5 i Galaxy A3 uključuju popularne dodatke, ekskluzivno dostupne na Galaxy uređajima, kao što su izuzetno štedljiv način rada, mogućnost zaštite privatnosti podataka te Multiscreen značajka, kao i mogućnost prilagođavanja jačine reprodukcije zvuka i prijama glasa korisnika, ovisno o korisnikovom okruženju. Galaxy A5 i Galaxy A3 bit će dostupni od studenog 2014. godine. 

Komentirajte prvi

New Report

Close