Prodaja, narudžbe i fakture u jednom oblaku

Autor: Darko Bičak , 04. kolovoz 2014. u 13:22
PD

OliveBox cloud je aplikacija koja se sastoji od e-mail marketinga, bookinga, fakturiranja te upravljanja klijentima i kontaktima.

Aplikacija OliveBox, koju je kreirala američka tvrtka OliveBytes, pobjednik je natječaja koji je raspisao Hrvatski telekom (HT) za najbolju poslovnu aplikaciju za malo poduzetništvo u projektu pod nazivom Zid poslovnog uspjeha. Posrijedi je cloud aplikacija namijenjena malom i srednjem poduzetništvu, a sastoji se od e-mail marketinga, mobilnog marketinga, bookinga, fakturiranja te upravljanja klijentima i kontaktima. Nudi sve što je potrebno za prodaju, narudžbe i fakturiranje. Pomoću nje svaki dokument može biti eksportiratn u PDF, poslan e-mailom ili na partnerovu adresu.

Aplikacija se i temelji na partnerstvu: kad se sve informacije o partnerima ubace u sustav, razmjena dokumenata s OliveBoxom odvija se bez ikakvih zastoja. “Cloud usluge su alat, a ne cilj. Stoga se portfelj HT-a proširuje novim uslugama potrebnim poduzetnicima, po modelu plati koliko koristiš. A prvih 30 dana sve cloud usluge mogu se isprobati potpuno besplatno. Cilj nam je i u budućnosti stvarati nove trendove te nuditi skalabilna rješenja i uz pomoć partnera koji su prepoznali vrijednost samih rješenja za krajnje korisnike“, ističe Jadranka Lovrić, voditeljica projekta HT-a.

Cilj međunarodnoga natječaja Zid poslovnog uspjeha bio je pronaći najbolje inovativne poslovne aplikacije koje će poboljšati poslovne procese, uštedjeti vrijeme i u konačnici utjecati na bolju kvalitetu proizvoda i konkurentnost malih i srednje velikih tvrtki. Osim međunarodnog dijela natjecanja, na web stranici tog projekta glasovalo se i za najbolju poslovnu aplikaciju namijenjenu hrvatskom tržištu, a pobjednik se izborio za marketinšku kampanju u vrijednosti 230.000 kn te uvrštavanje na ICT Marketplace, online trgovinu poslovnih aplikacija HT-a. 

Komentirajte prvi

New Report

Close