Pripremite se: Uskoro stiže novi natječaj za sufinanciranje nabave električnih bicikala i vozila

Autor: Poslovni.hr , 12. ožujak 2019. u 10:59
Foto: Damir Špehar / Pixsell

Napominju da će na svojoj web stranici objaviti sve uvjete javnih poziva prije službenog početka same prijave.

Građani i tvrtke uskoro mogu očekivati poticaje za ekovozila u iznosu od 5000 do 80.000 kuna, a tvrtke i za teretna vozila do maksimalno 400.000 kuna, doznaje Jutarnji list u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU). Ako bi se sudilo po prošloj godini, interes bi i ovaj put mogao biti velik.

– U 2019. je planiran nastavak ovih javnih poziva, a zainteresirani mogu očekivati da će oni, po vrlo sličnim uvjetima kao i lani, biti objavljeni tijekom ožujka. U ovoj godini bit će dostupno sufinanciranje i za postavljanje električnih punionica, koje su iznimno važan element cjelovitog razvoja održivog prometa – najavljuju u FZOEU te dodaju da prvo idu javni pozivi za građane i punionice, a mjesec dana kasnije i za tvrtke.

Napominju da će na svojoj web stranici objaviti sve uvjete javnih poziva prije službenog početka same prijave kako bi se svi zainteresirani mogli pripremiti za javni poziv te posebno ističu da će pravo na sufinanciranje ostvariti isključivo oni korisnici koji budu u potpunosti odgovarali uvjetima javnog poziva.

Komentari (1)
Pogledajte sve

New Report

Close