Predstavljena aplikacija Zadar Travel

Autor: Objava za medije , 14. ožujak 2015. u 12:56
Foto: Thinkstock

Zadar Travel nova je i jedinstvena aplikacija na hrvatskom tržištu za pametne telefone.

U organizaciji Turističke zajednice grada Zadra jučer, u petak 13. ožujka 2015. godine, održana je prva javna prezentacija nove baze podataka i mobilne aplikacije za prikaz registriranog privatnog smještaja na području Zadra, Kožina, Petrčana i otoka zadarskog arhipelaga koji administrativno pripadaju uredu TZG Zadra.

Zadar Travel nova je i jedinstvena aplikacija na hrvatskom tržištu za pametne telefone.

Prema potrebama i napucima iz Turističke zajednice grada Zadra izradila ju je zadarska tvrtka Spring Media.

Namijenjena je svim posjetiteljima i turistima koji su u naš grad i okolna mjesta došli bez rezerviranog smještaja, a kojih je prema rezultatima dvogodišnjeg istraživanja Sveučilišta u Zadru preko 23% od ukupnog proja pridošlih gostiju. Turisti će putem spomenute aplikacije trenutno moći provjeriti sve slobodne kategorizirane privatne turističke kapacitete i neposredno kontaktirati vlasnike putem mobitela i / ili e-maila.

Turistička zajednica grada Zadra poziva sve registrirane iznajmljivače privatnog smještaja da ispune obrazac za uvrštenje svojih objekata u sustav, kako bi do početka nadolazeće sezone aplikacija bila čim konkurentnija i zanimljivija turistima. Uvrštenje registriranih objekata u bazu podataka i mobilnu aplikaciju za iznajmljivače je besplatno, kao i preuzimanje i korištenje aplikacije za iOS i Android sustave.

Komentirajte prvi

New Report

Close