Počeo otkup starih mobilnih uređaja

Cijene otkupa ovise ponajprije o trendovima na tržištu, starosti te ispravnosti mobitela Cijene otkupa ovise ponajprije o trendovima na tržištu, starosti te ispravnosti mobitela

Cijene otkupa ovise ponajprije o trendovima na tržištu, starosti te ispravnosti mobitela.

Hrvatski telekom od jučer omogućava otkup rabljenih mobilnih uređaja u svim svojim T-Centrima.

Za svoje uređaje koje žele ekološki zbrinuti, korisnici u visini otkupne vrijednosti dobivaju popuste na bilo koji uređaj i svu dodatnu opremu iz bogate HT ponude. Cijene otkupa ovise ponajprije o trendovima na tržištu, starosti te ispravnosti mobitela, a najveća otkupna cijena koju HT nudi je 1800 kuna. Korisnici usluga Hrvatskog telekoma imaju mogućnost povećati svoje popuste uz kombiniranje bodova iz +club programa vjernosti i tako, ovisno s koliko bodova raspolažu, ostvariti do dodatnih 600 kuna popusta.

Ako uređaj nema tržišnu vrijednost, HT će preuzeti i takav uređaj te ga ekološki zbrinuti. HT je još 2005. prvi u Hrvatskoj započeo sa zbrinjavanjem rabljenih mobilnih uređaja bez tržišne vrijednosti, a početkom lipnja 2013. uveo je i uslugu otkupa mobilnih uređaja. Ovim inicijativama do sada je prikupljeno više od 120.000 starih mobitela. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!