Plitvička jezera izradila najsuvremeniju mobilnu aplikaciju namijenjenu turistima

Autor: Poslovni.hr , 06. listopad 2016. u 10:07
Foto: Kristina Štedul Fabac / Pixsell

U izradi mobilne aplikacije koja je trajala čak godinu dana sudjelovale su zajedničkim snagama Turistička zajednica Općine Rakovica, Turistička zajednica Općine Plitvička jezera i Nacionalni park Plitvička jezera, u suradnji s tvrtkom Plava tvornica iz Virovitice.

Jedna od naših najpoznatijih turističkih destinacija izradila je aplikaciju „Plitvička jezera“ namijenjenu domaćim i stranim turistima, a svi koji planiraju posjet Plitvičkim jezerima sada će to moći učiniti na mnogo suvremeniji način.

Plitvička jezera, naša najposjećenija kontinentalna destinacija, koju u jednoj godini posjeti više od milijun turista iz cijelog svijeta, izradom ove mobilne aplikacije odlučila im je osigurati što lakši boravak te kao i ostale svjetske destinacije slijediti trend važnosti prisutnosti na digitalnim platformama.

Aplikacija s pristupačnim korisničkim sučeljem namijenjena je svim posjetiteljima jer nudi sadržaj na hrvatskom, engleskom, francuskom, talijanskom i njemačkom jeziku, kao i pregled svih lokacija, ruta i ostalih zanimljivosti Nacionalnog parka i okolice – sve što je posjetitelju potrebno da se na jednostavan, suvremeni i brz način upozna sa ponudom. Tu su naravno i sve servisne informacije koje su gostu potrebne u dolasku, odlasku i boravku na širem području Nacionalnog parka.

U izradi mobilne aplikacije koja je trajala čak godinu dana sudjelovale su zajedničkim snagama Turistička zajednica Općine Rakovica, Turistička zajednica Općine Plitvička jezera i Nacionalni park Plitvička jezera, u suradnji s tvrtkom Plava tvornica iz Virovitice.

„Svi  dijelimo stav da se radi o interesu naših gostiju te da će ovakva suradnja biti itekako korisna za njihov što ugodniji boravak, a s druge strane za naše objekte pripremili smo naljepnice sa QR kodovima,  koje omogućavaju gostima da u jednom kliku imaju destinaciju na dlanu“, pojasnila je Mira Špoljarić, direktoricaTurističke zajednice Općine Rakovica.

Aplikacija je ažurirana na dnevnoj bazi te omogućuje posjetiteljima da upoznaju ovu prekrasnu destinaciju na lak i zabavan način, pošto pruža sve informacije vezane uz bogatu ponudu atrakcija, smještajnih objekata, ideje za aktivan odmor te ostale važne informacije.

Tu su i prekrasne fotografije Nacionalnog parka i okolice, kontakt podaci za ambulante, ljekarne, policiju, banke, pošte, mjenjačnice, turističke agencije, benzinske postaje i ostale korisne ustanove te naravno pretraga po nazivu lokacija i ruta.

Aplikacija je prilagođena za četiri najveća segmenta mobilnog tržišta, a to su korisnici iOS (iPhone i iPad) te Android (mobile i tablet) operativnih sustava.

Komentirajte prvi

New Report

Close