Pametna klupa postavljena i u parku prirode Blidinje

Autor: Borivoje Dokler , 22. rujan 2016. u 21:59
Spoj moderne tehnologije i prirode

Pametne Energomobilove klupe prepoznali su i u BiH, a isporučena je i prva pošiljka za Kanadu.

Nakon što su svoje 'pametne' proizvode postavili u mnogim hrvatskim gradovima i općinama, tvrtka Energomobil instalirala je svoje prve pametne klupe i na dvije lokacije u susjednoj Bosni i Hercegovini.

U suradnji s tvrtkom Sole iz Posušja pametne klupe Easy-T postavljene su u gradu Posušje i Parku prirode Blidinje, što pokazuje da se Energomobilove klupe dobro uklapaju i u parkove prirode. Blidinje svakim danom postaje sve popularnije turističko odredište pa je prekrasan krajolik pun zelenila i čistog zraka samo dodatno oplemenjen klupicom koja potiče korištenje zelenih i održivih tehnologija.

 

Mrvelj

Ulaganje u obnovljive izvore energije je uvijek isplativa i dugoročna investicija.

"Malo po malo, Energomobilova kvaliteta proizvoda se počela prepoznavati u svim gradovima Lijepe naše, pa svakodnevno stiže puno upita. Mnogi pokazuju želju i da se konkretno dizajnira neki novi proizvod za njih. Svakako, nastojimo udovoljiti željama naših korisnika te se trudimo ispuniti njihova očekivanja, i ujedno to spojiti sa zelenom tehnologijom. Ulaganje u obnovljive izvore energije je svakako uvijek isplativa i dugoročna investicija te općine i gradovi pa i pojedinci nikako ne bi trebali susprezati od ulaganja u iste i proizvode koji rade na bazi obnovljivih izvora energije", ističe Marija Mrvelj, direktorica Energomobila te nadodaje da će, kada se do kraja probudi svijest svih građana, takvi proizvodi zasigurno sasvim dobro stopiti sa svakodnevnicom te će biti gotovo normalno da učinkovite pametne klupe zamjenjuju one stare klasične i neučinkovite klupe.

"Prošli tjedan je krenula isporuka pametnih klupa za Kanadu za koje su pregovori okončani prošli mjesec. Takvi projekti nam daju vjetar u leđa i dodatno nas ohrabruju za naš daljnji rad. Po izlasku novog modela pametne solarne klupe, Energomobil je spreman osvojiti europsko tržište u potpunosti", zaključuje Marija Mrvelj. U petak, 23. rujna u Varaždinu započinje sajam Cro Eco Energy Expo 2016. gdje će i Energomobil predstaviti sve mogućnosti svojih proizvoda.

Komentirajte prvi

New Report

Close