Ovo je forum kojim Vipnet napada Caffe.Mobil, ali ne i Forum.hr

Autor: Bernard Ivezić , 20. kolovoz 2013. u 11:33
Screenshot

Vipnet je pustio u komercijalan rad vlastiti internetski forum ‘VIP Forum’. U operatoru ističu da kao konkurenciju ne vide Forum.hr.

Vipnet je pustio u komercijalan rad vlastiti internetski forum 'VIP Forum'. U operatoru ističu da kao konkurenciju ne vide Forum.hr i slične internetske forume "općeg tipa", već one specijalizirane poput Caffe.Mobila. Dodaju da u telekomunikacijskom biznisu ne vide konkurenciju s novom ponudom. Izuzetak je jedino HT-ov BonBon forum, ali koji taj virtualni operator koristi isključivo kao službu za korisnike.

Mario Cvitković, član Uprave Vipneta i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike dodaje da će i Vipnet svoj forum djelom koristiti na sličan način, 'ali da je on puno više od toga'.

"Ovo nije zamjena za našu službu za korisnike već nadopuna gdje se korisnici mogu kvalitetno informirati i razmjenjivati informacije, te je ovo još jedan od niz koraka koji smo napravili u otvaranju Vipneta prema korisnicima kako bi nam mogli otvoreno reći što misle, a sve kako bi poboljšali svoje proizvode i usluge", kaže Cvitković.

Dodaje da je forum tijekom protekla dva tjedna, koliko je bio u testnoj fazi, već stekao prve korisnike koji su na njemu proveli više od 240 sati i dali pedesetak prijedloga za poboljšanje.

"Jako smo im zahvalni na tome i već smo polovicu prijedloga uvažili", kaže Cvitković.

Vipnet je inicijalno najavio da će njegov forum biti otvoren i za sve druge teme, ne isključivo one iz telekomunikacija i informatike. Inače, najuspješniji internetski forum u Hrvatskoj je Forum.hr, koji za sebe tvrdi da ima više od 100.000 posjetitelja dnevno i da je jedan od pet najposjećenijih portala u Hrvatskoj. Podatak o posjećenosti Forum.hr-a trenutačno nije moguće provjeriti, jer ga od prosinca 2012. više nema na popisu internetskih stranica koje Gemius Audience istražuje. U prosincu je Forum.hr bio na devetom mjestu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

New Report

Close