Svjetska firma nudi finu plaću domaćim talentima

Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Američka tvrtka za IT i rješenja u digitalnoj infrastrukturi u svom novom prostoru u Zagrebu predstavila planove.

Globalna potražnja za modularnim podatkovnim centrima, uz vrhunsku uslugu i naše stručnjake, glavni je razlog brzog razvoja i ekspanzije tvrtke Vertiv u Hrvatskoj.

Danas Vertiv usluge nudi velikom broju poslovnih subjekata kojima su potrebna digitalna infrastruktura i IT rješenja kako u Hrvatskoj, tako i diljem svijeta", rekao je Igor Grdić, član Uprave Vertiv Croatia, tvrtke koja se pod ovim imenom od 2017. pozicionirala kao globalni lider u pružanju inovativnih, energetskih, termalnih i IT infrastrukturnih rješenja te usluga za digitalnu infrastrukturu.

U novom prostoru u Zagrebu predstavili su poslovne rezultate i planove, a dodatni vjetar u leđa bio je iznos od 350 milijuna kuna prihoda lani. Kako je istaknuo član Uprave Viktor Petik, ponuda, znanje i detaljno poznavanje modernih podatkovnih centara, komunikacijskih mreža te komercijalnih i industrijskih postrojenja ono je što Vertiv razlikuje od konkurencije.

Danas surađuju s vodećim telekomima i IT industrijom - Ericssonom, Siemensom, Vodafoneom, Alibabom - i  zapošljavaju više od 230 stručnjaka koji prate globalne trendove. Vertiv Croatia je prodajno servisni centar za čak 20 zemalja, proizvodni centar za EMEA regiju i svjetski centar na polju dizajniranja podatkovnih centara.

Ulažu u nove poslovne prostore, među kojima su Mokrice u Oroslavju, a članica Uprave i direktorica financija Vlasta Brozović istaknula je da su time stvoreni preduvjeti za razvijanje novih projekata na kojima radi više od 200 zaposlenika. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!