Ovaj gadget vas potiče da se ispravite

Autor: Agencija VLM , 08. siječanj 2014. u 12:19
Screenshot: YouTune

Uređaj se nosi na prsima i nadzire držanje gornjeg dijela vašeg tijela.

Nosivi gadgeti hit su na ovogodišnjem CES-u, a među takvim uređajima je i Lumo Lift, koji korisnicima pomaže da se pravilno drže.

Ovaj mali uređaj tvrtke Lumo BodyTech nosi se na prsima, nadzire držanje gornjeg dijela vašeg tijela te, kad se pogrbite, zavibrira i obavještava vas da ispravite tijelo, gurnete ramena unatrag i podignete glavu. Lift također prati koliko koraka napravite svaki dan, koliko kalorija potrošite i slično.

Uređaj se nosi ispod odjeće tako da se s druge strane pričvrsti malim magnetom koji se isporučuje uz uređaj. U ponudi je deset boja magneta, tako da paše uz različitu odjeću. Baterija traje pet dana, uređaj se napuni za manje od dva sata. Lift funkcionira zajedno s aplikacijom koja je kompatibilna s iPhoneom 4S, 5, 5S i 5C, iPodom Touch pete generacije, iPadima treće i četvrte generacije, iPadom mini i Air, te svim uređajima s Androidom 4.3 ili novijim.

Lift bi trebao biti pušten u prodaju krajem proljeća, a očekuje se da će cijena biti od 59 do 79 dolara, prenosi Mashable.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close